Kovčeg s radnim alatom Black&Decker Tool Box Smoby sa 6 dodataka

Opis proizvoda

Radni kovčeg s alatom Black&Decker Tool Box, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će svu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti. Kovčeg u narančasto crnoj boji sadrži set od 6 dodataka, među kojima su radni alat - pila, odvijač, kliješta, čekić i ključevi za montažu. Djeca će se s njim igrati majstora, kovčeg je opremljen s praktičnom ručkom, s kojom se može nositi. Mali kućni majstori tako će dobiti prva iskustva i naučiti koristiti radni alat. Kovčeg je proizveden od čvrste i izdržljive plastike s nježnom površinom, a dječaci će se razveseliti i originalnom motivu, s oznakom radnog alata Black&Decker. 

Igre zanimanja odraslih djeci omogućavaju svestrani razvoj. Tako se na razigran način približavaju svijetu odraslih, isprobavaju i istražuju kako izgleda život majstora. Igrom s kovčegom i alatom razvija se djetetova fina motorika i spretnost pokreta. Uporabom alata potiče se i razvoj logike te koncentracije, dječaci otkrivaju nove mogućnosti, s kojima rastavljaju i popravljaju stvari. Originalni kovčeg sa setom radnog alata djeci će priuštiti sate i sate izvrsne zabave. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi moderne igračke, pravog francuskog dizajna. Materijal igračaka Smoby čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme igre bila sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče vrhunski francusku kvalitetu i originalan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije30*19*16 cm
Ukupna visina30*19*16 cm
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.