Kovčeg za previjanje na kotačima Suitcase 3in1 Natur D'Amour Baby Nurse Smoby s krevetićem i sjedalicom za hranjenje i 6 dodataka od 18 mjes

Opis proizvoda

Kolica za previjanje na kotačima 3u1 iz linije Baby Nurse izuzetan je dodatak za igru s lutkama kojem će se veseliti sva djeca, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca starosti. Dio kovčega za previjanje su i krevetić i sjedalica sa stolićem za hranjenje lutke najveće veličine od 42 cm. Originalni centar za previjanje posprema se u kompaktni kovčeg na kotačima, tako da će ga djeca moći ponijeti sa sobom bilo gdje i neće zauzeti puno prostora. Brzo se rastavlja i nakon igre jednostavno zatvara. Kovčeg je u pastelnim nijansama sive, bijele i ružičaste, zato će djevojčice oduševiti već na prvi pogled. Mogu se veseliti i baldahinu od tkanine, koji će rasprostrijeti iznad krevetića.

U kovčegu će djeca naći 6 dodataka, među kojima su i tanjurić za hranjenje u obliku srca, žličica, vješalice, bočica za mlijeko i deka za lutku. Iznad krevetića je polica, na koju male mamice mogu odložiti različite dodatke, sa strane su i druge police, na koje mogu objesiti vješalice za odjeću. Praktičan putni set za njegu lutaka opremljen je praktičnim držačem, prilagođenim malim dječjim ručicama, tako da svoj kovčeg u obliku jaja mogu s lakoćom pomicati.

Dimenzije sastavljene igračke iznose 26*26*62 cm, ukupna visina iznosi 62 cm. Za čišćenje igračke preporučena je uporaba vlažne krpe. Igra s lutkom pomaže pri razvoju dječje mašte, kognitivnih i motoričkih sposobnosti, odgovornosti i samostalnosti. Djeca vole glumiti da je njihova lutka stvarna i vole igre mamica, za vrijeme kojim lutku hrane, kupaju, uspavljuju. Kovčeg za previjanje izrađen je od čvrste i izdržljive umjetne mase, koja je istovremeno nježna i baršunasta na dodir. Lutka nije dio paketa.

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka, koje odlikuje poseban izgled i doprinose djetetovom svestranom razvoju. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije26*26*62 cm
Dimenzije pakiranja46*15*52 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.