Kovčeg s potrepštinama za njegu Baby Care Briefcase Smoby za lutku s 19 dodataka

Opis proizvoda

Kovčeg s potrepštinama za njegu Baby Care Briefcase, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izuzetan poklon za dječake i djevojčice od 3. godine starosti. U originalnom plavo-bijelom kovčegu s medicinski uzorkom nalazi se st od 19 dodataka, zahvaljujući kojem će svaki pregled biti vrlo zabavan. Dječaci i djevojčice će među njima naći flastere, medicinske naočale, medicinske nalaze i obrasce s naljepnicama, stetoskop, toplomjer, otoskop, čekić za reflekse i motoričke funkcije, dječji sirup, žličicu, injekciju i posudicu za kremu. Lagani kovčeg raspolaže s praktičnom drškom, tako da djeca bilo kada mogu otići na pregled svojim malim pacijentima i igrati se liječnika. 

Dječji set za liječnike nije samo izuzetna zabavna igračka s realističnim dizajnom, već istovremeno pomaže pri svestranom dječjem razvoju. Igrom s pomagalima razvijaju svoju finu motoriku i spretnost pokreta. Vrlo je važno usmjeravati najmlađe prema igrama zanimanja odraslih. Na taj način pridobivaju određen osjećaj za dogovornost vlastitih postupaka, razvijaju se njihova kreativnost, mašta i izražavanje. Pri igri liječnika, djeca će naučiti logično razmišljati, pomagati bližnjima i razvijati svoje društvene vještine. Veličina kovčega iznosi 20*25*7 cm.

Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče vrhunsku francusku kvalitetu te bezvremenski izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije20*24*6 cm
Dimenzije pakiranja25*6*20 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.