Kovčeg s autićem za sastavljanje Spidey Box Spidey Marvel Smoby s figuricom i radnim alatom 13 dijelova

Opis proizvoda

Kovčeg s autićem za sastavljanje Spidey Box Marvel Smoby predstavlja prekrasan poklon za svu djecu, prvenstveno za dječake od 3. godine starosti. Originalni kovčeg, crveno plave boje, djeci nudi set od 13 dodataka, među kojima su vijci, 4 kotačića, odvijač, ključevi za montažu, figurica Spidermana te elementi za montažu autića, koji će sami sastaviti. Prilikom sastavljanja autića mali majstori izvrsno će se zabavljati, poboljšati će svoje vještine i pridobiti iskustvo za vrijeme rada s alatom. Kovčeg s alatom izrađen je od izdržljive plastike s nježnom površinom i animiranim motivom Spideya, poznatog iz svjetski poznatog studija Marvel. 

Za vrijeme igre zanimanja odraslih, djeca se na razigran način približavaju svijetu odraslih, isprobavaju svoje vještine i pridobivaju nova znanja. Igrom s kovčegom i alatom razvijaju se djetetova fina motorika i spretnost pokreta. Uporaba alata i sastavljanje autića potiču i razvoj logičnog zaključivanja i koncentracije. Motiv Spidermana u jarkim bojama kod djece potiče uporabu mašte i izražavanja. Sve te mogućnosti za igru, zabavu i razigranu učenje omogućiti će izvrstan set za montažu originalnog dizajna. Dimenzije dječjeg kovčega iznose 25*11*24 cm.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije25*11*24 cm
Dimenzije pakiranja25*11*24 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.