Košarica s priborom za jelo Hello Kitty Smoby s 21 dodatkom

Opis proizvoda

Divna košarica s priborom za jelo Hello Kitty, francuskog proizvođača Smoby razveselit će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Pribor za jelo, divnih tonova, postati će dio svakog susreta s djecom, s kojim će se igrati na praznicima i piknicima. Dječaci i djevojčice otkriti će modernu plastičnu košaricu sa slikom Hello Kitty, u kojoj se kriju 3 čaše, 3 šalice, 3 tanjura, 3 vilice, 3 nožića, 3 žličice, posudica za šećer i mlijeko. Može se otvoriti s obje strane, a djeca ju mogu, zahvaljujući praktičnoj ručci, uzeti sa sobom bilo gdje.

Pribor za jelo izrađen je od najkvalitetnije plastike, baršunaste na dodir. Slika mace Hello Kitty potiče razvoj mašte djeteta. Djeca će za vrijeme svojih piknika vježbati komunikacijske vještine, a prilikom igre s priborom i dodacima vježbati će i svoju finu motoriku. Uz igru domaćina oponašati će svoje roditelje te se približiti svijetu odraslih i pridobiti osjećaj odgovornosti. Košaricu s dodacima djeca mogu koristiti prilikom igre kuhara, zahvaljujući njoj mogu proširiti svoju opremu u kuhinji i dječjoj trgovini. Dimenzije proizvoda su 27*19*13 cm.

Smoby već godinama djeci donosi samo vrhunske igračke, pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi u svakog pogledu doprinose razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan dizajn.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije27*19*13
Dimenzije pakiranja27*19*13 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,43 kg
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.