Pokrov kupola pool cover Exit Toys za bazene promjera 488 cm od 6 god

Opis proizvoda

Pokrov u obliku kupole nepogrešiv je dodatak za sve okrugle bazene promjera 488 cm, nizozemske marke Exit Toys. Višenamjenski pokrov omogučiti će vam uporabu bazena i tijekom lošeg vremena, jednako tako pomoći će vam očuvati ugodnu temperaturu vode u bazenu. Nakon svakog kupanja pokrov možete zatvoriti i pričvrstiti ga trakama, čime sprječavate onečišćenje bazena. Pokrov je opremljen kvalitetnim zglobnim mehanizmom, koji omogućava jednostavno otvaranje i zatvaranje. Prozirni pokrov za vrijeme kupanja nudi vam pregled svega što se događa izvan bazena i omogućava jednostavan ulaz u bazen.

Pokrov je primjeren i za bazene drugih proizvođača, koji imaju promjer okvira od 475 do 495 cm, pri čemu prije kupnje provjerite ima li bazen jednak broj nogu s maksimalnim promjerom 40 mm. Gornji dio okvira mora biti okrugli, s maksimalnim promjerom 50 mm. Ukupna visina pokrova iznosi 254 cm, njegova težina iznosi 24 kg. Ukupan promjer pokrova iznosi 508 cm. Proizveden je od nehrđajućeg čelika i stakloplastike, koji se može pohvaliti visokom izdržljivošću i čvrstoćom.

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije i imaju certifikate TÜV, CE i EN71. Bazeni s pokrovima mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, priuštiti će zabavu cijeloj obitelji!


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije488 cm
Težina24 kg
Promjer488 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.