Pokrov kupola pool cover Exit Toys za bazene promjera 244 cm od 6 god

Opis proizvoda

Pokrov u obliku kupole nepogrešiv je dodatak za sve okrugle bazene promjera 244 cm, nizozemske marke Exit Toys. Višenamjenski pokrov omogučiti će vam uporabu bazena i tijekom lošeg vremena, jednako tako pomoći će vam očuvati ugodnu temperaturu vode u bazenu. Nakon svakog kupanja pokrov možete zatvoriti i pričvrstiti ga trakama, čime sprječavate onečišćenje bazena. Pokrov je opremljen kvalitetnim zglobnim mehanizmom, koji omogućava jednostavno otvaranje i zatvaranje. Prozirni pokrov za vrijeme kupanja nudi vam pregled svega što se događa izvan bazena i omogućava jednostavan ulaz u bazen.

Pokrov je primjeren i za bazene drugih proizvođača, koji imaju promjer okvira od 240 do 255 cm, pri čemu prije kupnje provjerite ima li bazen jednak broj nogu s maksimalnim promjerom 40 mm. Gornji dio okvira mora biti okrugli, s maksimalnim promjerom 50 mm, ukupna visina bazena pak od 50 do 130 cm. Ukupna visina pokrova iznosi 140 cm, njegova težina iznosi 12 kg. Ukupan promjer pokrova iznosi 264 cm. Proizveden je od nehrđajućeg čelika i stakloplastike, koji se može pohvaliti visokom izdržljivošću i čvrstoćom.

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije i imaju certifikate TÜV, CE i EN71. Bazeni s pokrovima mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, priuštiti će zabavu cijeloj obitelji!


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije244 cm
Težina12 kg
Promjer244 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.