Kombinirana kolica Maxi Cosi 3in1 Pushchair+Pram Sage Smoby duboka/sportska/prijenosni krevetić za lutke od 42 cm maslinasto zelena

Opis proizvoda

Kombinirana kolica Maxi Ccosi 3u1, francuske marke Smoby, izvrstan je poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Kolica se mogu podesiti na 3 različita načina: tradicionalna duboka kolica, sportska buggy kolica ili ih djevojčice mogu koristiti kao prijenosni krevetić za lutku. Kolica za lutku u prekrasnoj maslinasto zelenoj boji djeluju elegantno i bezvremenski, djecu će oduševiti već na prvi pogled. Čvrst i stabilan metalni okvir kolica u kombinaciji s izdržljivom plastikom djeci za vrijeme vožnje s lutkom nudi najbolje vozne karakteristike, koje omogućavaju i tihi kotači. Prednji kotači okreću se za 360°, za jednostavno i lagano upravljanje u stranu. Ergonomska ručka je na visini od 66 cm. 

Sportski dio kolica može se jednostavno složiti u vodoravni položaj, na njega položite košaru i kolica će se brzo pretvoriti u klasična duboka kolica sa suncobranom. Ispod sjedalice nalazi se prostor za pohranu, gdje djeca mogu pospremiti sve dodatke i pomagala za lutke. Košaru možete samostalno koristiti kao prijenosni krevetić za lutku, jer je na gornjem dijelu postavljena i ručka, koja djeci omogućava jednostavno prenošenje. Za vrijeme vožnje u sportskim kolicima lutka je zaštićena i sigurnosnim pojasom, kako za vrijeme vožnje ne bi ispala van. Kolica su dizajnirana za lutke najveće veličine od 42 cm.

Dizajn kolica osmislili su vrhunski francuski dizajneri Smoby, zato izgledaju kao prava dječja kolica. Vožnja kolica omiljena je igra među najmlađim djevojčicama, koje s tim razvijaju svoje jezične i komunikacijske vještine, finu motoriku, maštu i izražavanje. Brigom u lutkama djevojčice se približavaju svijetu odraslih i otkrivaju što sa sobom nosi život mamica te pridobivaju osjećaj za odgovornost. Dimenzije kolica iznose 52*39*66 cm, lutka nije dio paketa. Francuski Smoby već dugi niz godina djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog originalnog dizajna. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamače francusku kvalitetu te moderan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije55*39*65 cm
Ukupna visina65 cm
Dimenzije pakiranja34*20*53 cm
Visina ručke65 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,8 kg
Bilješkano baby
Bojazelena
Pogodno za lutku42 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.