Kolijevka s vrtuljkom Baby's Cot Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za lutku veličine 42 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Kolijevka s vrtuljkom Baby's Cot iz linije Baby Nurse, kvalitetna je kolijevka i istovremeno krevetić, primjeren za lutku najveće veličine od 42 cm. Nježna sivo bijela boja u kombinaciji s francuskim dizajnom očarati će sve male mamice već na prvi pogled. Sastoji se i od ružičastog vrtuljka, koji je postavljen iznad lutkine glave, te će pomoći prilikom uspavljivanja. Djevojčice u ovom prekrasnom krevetiću lutku mogu ljuljati, uspavljivati i provoditi s njom mnoštvo zabavnih trenutaka.

Krevetić ima nježne zaobljene rubove koji će se ljuljati nježnim dodirom, čime će djeca moći uspavati svoju omiljenu lutku. Zahvaljujući korištenoj tehnologiji Blow Molding robustan je i izdržljiv. Dimenzije iznose 47*30*60 cm i jednostavna je za prenošenje. Ukupna visina krevetića je 47 cm. Lutka nije dio paketa. Za čišćenje igračke preporučamo korištenje vlažne krpe. Djeca vole glumiti da je njihova lutka stvarna, zato za vrijeme igre razvijaju kognitivne i motoričke sposobnosti te osjećaj za odgovornost. Kolijevka će djeci omogućiti da mogu zaspati zajedno s lutkom, što će im priuštiti realistične doživljaje za vrijeme njege lutke.

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i doprinosi djetetovom svestranom razvoju. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije47*28*60 cm
Dimenzije pakiranja36*11*52 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.