Kolica za lutku Peppa Pig Smoby duboka s rotirajućim kotačima (53,5 cm ručka) od 18 mjes

Opis proizvoda

Duboka kolica za lutku Peppa Pig moderna su kolica za lutku, izrađena u nježnoj kombinaciji ružičaste i bijele boje s motivom iz crtanog filma Peppa Pig. Kolica za prijevoz lutke primjerena su za djevojčice od 18. mjeseca starosti. Kolica su izuzetno koristan dodatak za djecu, jer ih djeca mogu koristiti kao klasična duboka kolica za lutke veličine 42 cm. Kolica imaju nježne zaobljene rubove. Visina ručke kolica iznosi 53,5 cm. Četiri kotača daju kolicima dobru stabilnost i uz rotirajuće prednje kotače djeca mogu jednostavno voditi kolica i uživati u šetnji s lutkom. 

Kolica za lutku Peppa Pig kvalitetan su francuski proizvod, izrađen s osjećajem za francuski dizajn, s čvrstom metalnom konstrukcijom u kombinaciji izdržljive plastike. Plastika igračke je kvalitetna i baršunasta na dodir. Na prednjoj navlaci i pokrovu nalazi se nježan šareni uzorak, koji će oduševiti svaku mamicu. Duboka kolica za lutke autentična su replika pravih dječjih kolica. Djeca se vole igrati s lutkama, vole ih kupati, presvlačiti, hraniti, uspavljivati i voziti. Zato su kolica nepogrešiv dodatak za svaku mali princezu koja želi svoju lutku voditi u šetnju.

Smoby proizvodi vrhunske su kvalitete i imaju europske certifikate kvalitete. Igra s lutkama za djecu je bitna i zbog razvoja komunikacijskih i jezičnih sposobnosti. Smoby je priznata francuska marka koja proizvodi kvalitetne igračke od zdravlju neškodljivih materijala. Lutka može biti i zamišljeni prijatelj djeteta, s kojim će stvoriti svoj vlastiti svijet. Upoznavanje s ljudskim osjećajima, igrom mamice oponaša odrasle. S njima mogu ostvariti stvaran odnos. Dimenzije kolica Peppa Pig iznose 46*38*54 cm.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije46*38*54 cm
Ukupna visina54 cm
Dimenzije pakiranja32*18*57 cm
Ukupna dužina46 cm
Visina ručke53,5 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,33 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku32-42 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.