Kolica za blizance Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby sa sigurnosnim pojasom za lutku visine 42 cm

Opis proizvoda

Kolica za lutke blizance Powder Pink iz linije Maxi Cosi & Quinny koristiti će sva djeca, prvenstveno djevojčice za vrijeme svakodnevnih šetnji sa svojim omiljenim lutkama. Kolica nježne pastelno ružičaste boje u kombinaciji s tamnim okvirom djeluju bezvremenski i elegantno, svidjeti će se i djeci i roditeljima. U njih ćete udobno smjestiti čak dvije lutke veličine 42 cm. Kolica djeci omogućavaju jednostavno manevriranje, zahvaljujući tihim i izdržljivim kotačima s lakoćom će savladati i nepravilnosti na cesti. Kotači se rotiraju za 360 stupnjeva. Kolica su sastavljena od čvrstog metalnog okvira, koji u kombinaciji s izdržljivom plastikom čine najbolje vozne karakteristike. Sjedalice su opremljene sigurnosnim pojasevima, tako da lutke neće ispasti van za vrijeme vožnje. na donjem dijelu kolica za lutke nalazi se velik prostor za pohranu dodataka.

Kolica su izuzetno jednostavna za uporabu - ergonomska ručka nalazi se na visini 64 cm od tla. Realističnog su izgleda, kao prava dječja kolica, plastične sjedalice presvučene su kvalitetnim tekstilom. Djeca se vole igrati s lutkama, kupati ih, presvlačiti, hraniti, uspavljivati i nose sa sobom. Zato su kolica izvrstan dodatak za svaku malu djevojčicu, koja svoju lutku želi voziti u šetnju. Poboljšati će finu motoriku, oponašati svoje mamice i približiti se svijetu odraslih. Primjerena su za uporabu u unutarnjim i vanjskim prostorima. Za čišćenje tkanine koristite samo spužvu, koju ste prethodno blago navlažili vodom. Dimenzije proizvoda iznose 55*39*64 cm.

Smoby već godinama djeci donosi originalne igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestranu pomažu razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije55*39*64 cm
Ukupna visina64 cm
Dimenzije pakiranja34*15*54 cm
Ukupna dužina55 cm
Visina ručke64 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,5 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku32 - 42 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.