Kolica s visokotlačnim čistačem Kärcher High Pressure Trolley K4 Smoby sa spajanjem na vodu na cijev s vodom s dva tlačna načina

Opis proizvoda

Kolica s visokotlačnim čistačem Kärcher razveseliti će svu djecu od 3. godine starosti nadalje koja vole igre zanimanja i pomažu svojim roditeljima u brizi o domu. Dječja kolica dizajnirana su kao replika pravih kolica s visokotlačnim čistačem K4 marke Kärcher. Na visokotlačni čistač možete spojiti vrtno crijevo i podesiti 2 stupnja pritiska, a djeca se tada mogu hrabro upustiti u čišćenje vrta, dvorišta ili terase te njime očistiti svoje omiljene igračke. Kolica su opremljena s dva kotača, zato su jednostavna za prevoženje, djeca ih mogu bilo kada postaviti na željeno mjesto.

Originalno žuto-crno pomagalo s oznakom marke Kärcher proizvedeno je od izdržljive umjetne mase sa zaobljenim rubovima. Ručka je u potpunosti prilagođena malim dječjim ručicama. Djeca će, zahvaljujući ovoj izvrsnoj igrački, pridobiti dobre navike prilikom pospremanja i čišćenja te pomagati svojim roditeljima pri održavanju doma. Istovremeno će razvijati svoje finomotoričke sposobnosti i približavati se svijetu odraslih te pridobiti osjećaj za odgovornost. Igrom s pomagalima pridobiti će samopouzdanje i razvijati svoje logično razmišljanje. Dimenzije proizvoda iznose 20*19*40 cm.

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi moderne dječje igračke pravog francuskog dizajna. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije20*19*40 cm
Ukupna visina40 cm
Dimenzije pakiranja24*21*40 cm
Ukupna dužina20 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,85 kg
Bojažuta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.