Sportska kolica s navlakom od tekstila Pop Pushchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby s kotačima koji se okreću za lutku veličine 42 cm visina ručke 54 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Sportska kolica s tekstilom Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse razveseliti će sve djevojčice od 18. mjeseca koje se vole igrati s lutkama. Moderne pastelne ružičaste, bijele i sive boje očarati će male mamice koje će u sjedalicu moći posjesti lutku veličine do 42 cm. Na sjedalici je kvalitetna tkanina s plavim uzorkom. Kolica su jednostavna za upravljanje i, zahvaljujući prednjim kotačima koji se okreću, omogućava glatku i brzu vožnju. Ergonomska ručka nalazi se na visini od 54 cm od tla. Lutka nije dio paketa.

Metalna konstrukcija u kombinaciji s izdržljivom i kvalitetnom plastikom jamči djeci nesmetane doživljaje za vrijeme vožnje kolica i svoje omiljene lutke. Djevojčice se s njima mogu uputiti u šetnje parkom, mogu ih koristiti u unutrašnjim i vanjskim prostorima. Igra s lutkom je prekrasna igra koju obožavaju sve male djevojčice. Takva igra svestrano pomaže pri razvoju djece, uče se odgovornosti i na prirodan i razigran način približavaju se svijetu odraslih. Dimenzije proizvoda iznose 50*38*53 cm, kolica su skladna i jednostavna za uporabu.

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i pomažu pri svestranom razvoju djeteta. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije50*38*53 cm
Ukupna visina53 cm
Ukupna dužina50 cm
Visina ručke53 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,55 kg
Bilješkano baby
Bojabež
Pogodno za lutkudo 42 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.