Sklopiva kolica buggy Frozen Smoby za lutku visine 32-42 cm visina ručke 57,5 cm od 24 mjes

Opis proizvoda

Sklopiva marela kolica Frozen, francuskog proizvođača Smoby, stabilna su i izdržljiva kolica za lutke, koja će razveseliti svu djecu, prvenstveno djevojčice od 2. godine starosti. Kolica su osmišljena u prekrasnoj kombinaciji ljubičaste, plave i bijele boje, njihova sjedalica sastoji se od kvalitetne tkanine u motivu Ledenog kraljevstva i sličica princeza Anne i Else. Po potrebi se jednostavno može sklopiti i očistiti. Buggy kolica, zahvaljujući osmišljenog sistemu, možete jednostavno sklopiti i ponijeti sa sobom u šetnje parkom ili na izlete. Visina ručke iznosi 57,5 cm, sjedalica je primjerena za lutku veličine od 32 do 42 cm.

Čvrst metalni okvir u kombinaciji s izdržljivom plastikom osigurati će jedinstven doživljaj s omiljenom lutkom. Kolica su opremljena s 3-djelnim sigurnosnim pojasom, zato se djeca ne trebaju brinuti da će im lutka ispasti iz kolica za vrijeme šetnje. Djeca se vole igrati s lutkama, kupati ih, presvlačiti, hraniti, uspavljivati ili voziti. Na taj način se približavaju svijetu odraslih, pridobivaju osjećaj odgovornosti i razvijaju komunikacijske i jezične vještine. Dimenzije sklopivih kolica su 25*50*57 cm, njihova težina je 1 kg. Lutka nije dio paketa.

Francuski proizvođač Smoby djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije25*50*58 cm
Ukupna visina58 cm
Dimenzije pakiranja12*15*64 cm
Ukupna dužina50 cm
Visina ručke58 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,0 kg
Bojaljubičasta
Pogodno za lutku32 - 42 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.