Kolica na povlačenje od šećerne trske Ocean Bio Sugar Cane Beach Cart Smoby s kanticom - iz linije Smoby Green 100% se može reciklirati od 18 mjes

Opis proizvoda

Iznenadite svoju djecu ekološkim igračkama iz kolekcije Smoby Green. Kolica na povlačenje od šećerne trske Ocean, francuskog proizvođača Smoby predstavlja izuzetan poklon za svu djecu od 18. mjeseca starosti. Kolica su osmišljena u prekrasnom morskom motivu, koji će već na prvi pogled očarati sve dječake i djevojčice. Dio kolica je i 5-dijelni set igračaka za pijesak, u kojem su kantica, lopatica, grabljice, modlica u obliku jedrilice i sito za presijavanje pijeska. Cjelokupni set igračaka proizveden je od šećerne trske, zato se može 100% reciklirati, materijal se sastoji od 90% organskih sastojaka, dobivenih od brzorastuće šećerne trske, koja ne ugrožava okoliš.

Bezvremenski set djecu će dugo zabavljati, s njim će se igrati na dvorištu, u vrtu, u pješčaniku ili pak na izletu ili na praznicima. Sa Smoby pomagalima u pijesku će stvarati razne oblike, graditi dvorce i tunele. Zahvaljujući pomičnoj ručci na kolicima djeca će odvesti sve igračke gdje god požele. Na razigran način razvijati će svoju finu motoriku, logično razmišljanje, naučiti raditi s novim pomagalima, na taj način potiču razvoj svoje mašte i izražavanja. Francuski dizajn u kombinaciji s nježnom, na dodir baršunastom plastikom, oduševiti će svako dijete već na prvi pogled.

Francuski Smoby nastoji zaštititi okoliš, tako da se možete veseliti kolekciji igračaka u modernoj kutiji od čvrstog kartona, koji se jednako tako može 100% reciklirati. Proizvodnja igračaka od trajne umjetne mase dan danas je velik izazov za sve proizvođače, među kojima je Smoby jedan od prvih. Igračke, proizvedene od biljnih izvora jednako su kvalitetne izdržljive i imaju jednako glatku površinu kao igračke od plastike, proizvedene od nafte, tako da razliku nećete ni primijetiti. Upravo zato su takve igračke, koje čuvaju okoliš, sve popularnije. 

Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije44*27*24 cm
Ukupna visina24 cm
Težina857 g
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.