Dječja kolica na povlačenje Toy Story Smoby zelena sa setom kantice za pijesak (kantica visine 17 cm) od 18 mjeseci

Opis proizvoda

Dječja kolica na povlačenje Toy Story, priznatog francuskog proizvođača Smoby, izvrstan je poklon za sve dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Originalna zelena kolica dizajnirana su u motivu animiranih junaka iz serije Toy Story, čije pustolovine obožavaju djeca diljem svijeta. Dio seta je i zelena kantica, na kojoj se nalaze najomiljeniji junaci - kauboj Woody i Buzz Lightyear. Kolica na kotačima imaju praktičnu ručku žute boje, zahvaljujući kojoj ih mališani mogu odvući bilo gdje, jer je prilagođena dječjim ručicama. 

U kolicima će bez poteškoća smjestiti puno pijeska, a također i igračke, koje mala djeca mogu odvesti na pješčanik ili dječje igralište. Set kantice sadrži sit za presijavanje pijeska, lopaticu, grabljice i plavu modlicu u obliku junaka Lightyeara. Svi dodaci savršeno pristaju kolicima, čime prekrasan set, s kojim će se vaši mališani igrati još dugo godina. Igrom s kolicima i setom kantice, djeca razvijaju maštuizražavanje, a jednako tako i finu motoriku. Poboljšati će komunikacijske vještine za vrijeme igre s braćom i sestrama te prijateljima. Visina kantice iznosi 17 cm. 

Priznata francuska tvrtka Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca uvijek bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije44*27*24 cm
Ukupna dužina44 cm
Visina kantice17 cm
Težina0,9 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.