Kolica na povlačenje od šećerne trske Bio Sugar Cane Beach Cart Smoby s kanticom iz kolekcije Smoby Green 100% reciklirana od 18 mjes

Opis proizvoda

Ekološke igrače iz kolekcije Smoby Green pomažu zaštititi naš planet. Kolica na povlačenje od šećerne trske Beach Cart, francuskog proizvođača Smoby savršen je poklon za svu djecu od 18. mjeseca starosti. Divna kolica proizvedena u nježnoj plavo narančastoj kombinaciji boa sa slikom morskog svijeta. Dječaci i djevojčice igrati će se s 5-djelnim setom, u kojem se nalaze kantica, lopatica, grabljice, modlica u obliku jedrilice i sito za presijavanje pijeska. Set igračaka proizveden je od šećerne trske, zbog čega je 100% recikliran, materijal se sastoji od 90% organskih sastojaka, dobivenih od brzo rastuće šećerne trske, zbog čega ne ugrožava okoliš.

Bezvremenski set djecu će zabavljati dugo vremena, s njim će se igrati na dvorištu, u vrtu, u pješčaniku ili na izletu na more i praznicima. Uz Smoby pomagala u pijesku će stvarati različite oblike, graditi dvorce i tunele. Zahvaljujući praktičnoj ručci na kolicima djeca će odvesti sve igračke gdje god požele. Na razigran način razviti će svoju finu motoriku, logično razmišljanje, naučiti raditi s novim pomagalima, a potaknuti će i njihovu maštu i osobnost. Francuski dizajn u kombinaciji nježne, na dodir baršunaste plastike na prvi pogled će oduševiti svu djecu. 

Francuski proizvođač Smoby nastoji čuvati okoliš te se možete veseliti proizvodu u modernom pakiranju od čvrstog kartona, koji se može 100% reciklirati. Proizvodnja igračaka od održive umjetne mase dan danas predstavlja velik izazov svim proizvođačima, među kojima je Smoby jedan od prvih. Plastične igračke biljnog porijekla jednako su kvalitetne i čvrste kao i plastične igračke proizvedene od nafte. Upravo zato su igračke koje čuvaju okoliš sve popularnije. Dimenzije kolica su 44*27*24 cm, a visina kantice je 19 cm.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme zabavne igre ostala sigurna od ozljeda. Boje na Smoby igračkama potiču razvoj mašte i individualnosti kod djece, a osvojit će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francuski kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije44*27*24 cm
Ukupna dužina44 cm
Visina kantice17 cm
Težina0,9 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.