Kolica marela Foldable Pushchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za lutku veličine 42 cm visina ručke 58 cm od 24 mjes

Opis proizvoda

Kolica marela Natur D'Amour iz linije Baby Nurse stabilna su i čvrsta kolica s kojima će se igrati djevojčice od 2. godine starosti. Osmišljena su u prekrasnim pastelnim nijansama ružičaste i bijele boje, njihova sjedalica sastavljena je od kvalitetne tkanine s plavim uzorkom i natpisom Baby Nurse. Po potrebi ju možete jednostavno ukloniti i očistiti. Marela kolica možete, zahvaljujući promišljenom sistemu, jednostavno sklopiti i ponijeti ih sa sobom u šetnje parkom ili na izlete. Visina ručke je 58 cm, sjedalica je primjerena z lutku veličine do 42 cm. Čvrst metalni okvir u kombinaciji s izdržljivom plastikom jamči da će kolica djeci služiti dugi niz godina.

Plastika igračke je kvalitetna, njena površina je baršunasta na dodir. Pouzdan trodijelni sigurnosni pojas jamči da će lutka stabilno sjediti na sjedalici. Djeca se vole igrati s lutkama, kupaju ih, presvlače, hrane, uspavljuju i voze posvuda. Na taj način se približavaju svijetu odraslih, pridobivaju osjećaj odgovornosti i razvijaju komunikacijske te jezične vještine. Dimenzije kompaktnih sklopivih kolica iznose 25*50*57 cm. Lutka nije dio paketa.

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i pomažu pri svestranom razvoju djeteta. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
Dimenzije25*52*58 cm
Ukupna visina58 cm
Visina ručke58 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1 kg
Bilješkano baby
Bojaružičasta
Pogodno za lutku42 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.