Kolica 3u1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby duboka i sportska te prijenosni krevetić za lutku visine 42 cm

Opis proizvoda

Kombinacija kolica Powder Pink 3u1 iz linije Maxi Cosi & Quinny, francuske marke Smoby izvrstan je poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Kolica možete podesiti na 3 različita načina: tradicionalna duboka kolica, sportska buggy kolica ili ih djevojčica može koristiti kao prijenosni krevetić za lutku. Kolica za lutku proizvedena su u nježnoj ružičastoj boji, djeluju elegantno i bezvremenski, djecu će oduševiti na prvi pogled. Čvrst i stabilan metalni okvir kolica u kombinaciji s izdržljivom plastikom djeci za vrijeme vožnje nudi najbolje vozne karakteristike, koje omogućavaju i tihi gumirani kotači. Prednji kotači okreću se za 360°, za jednostavno rukovanje. Ergonomska ručka nalazi se na visini od 66 cm.

Sportski dio kolica jednostavno možete složiti u vodoravni položaj, u njega položiti košari i kolica ubrzo postaju klasična duboka kolica s pokrovom. Ispod sjedalice nalazi se prostor za pohranu, gdje djeca mogu pospremiti sve dodatke i pomagala za lutku. Košaru možete samostalno koristiti kao prijenosni krevetić za lutku, jer se na gornjem djelu nalazi i ručka, koja djetetu omogućava jednostavno prenošenje. Za vrijeme vožnje u sportskim kolicima lutka je zaštićena sigurnosnim pojasom, kako za vrijeme vožnje ne bi ispala van. Kolica su osmišljena za lutke najveće visine od 42 cm.

Dizajn kolica osmislili su vrhunski francuski dizajneri Smoby, zato izgledaju kao prava kolica za bebe. Vožnja kolica omiljena je igra najmlađih djevojčica, koje će tako razvijati svoje jezične i komunikacijske vještine, finu motoriku, maštu i izražavanje. Brigom o lutki djevojčice se približavaju svijetu odraslih i otkrivaju što sa sobom donosi život mamica te pridobivaju osjećaj za odgovornost. Dimenzije kolica iznose 52*39*66 cm, lutka nije dio paketa.

Smoby je vrhunski francuski proizvođač kvalitetnih plastičnih igračaka za djecu. Plastika je čvrsta i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Boje na Smoby plastičnim igračkama razvijaju dječju maštu i izražavanje, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. Smoby jamči francusku kvalitetu, originalan dizajn i jedinstvenost proizvoda. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije52*39*66 cm
Ukupna visina66 cm
Dimenzije pakiranja34*20*53 cm
Ukupna dužina52 cm
Visina ručke66 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,0 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku32 - 42 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.