Duboka kolica Ledeno kraljevstvo Frozen Pram Smoby za lutku visine 42 cm s pomičnim krovom visina ručke 58 cm i 18 mjes

Opis proizvoda

Duboka kolica za lutke Frozer Pram, francuskog proizvođača Smoby, izuzetan je poklon za svu djecu, prvenstveno za djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje koje u njima mogu prevoziti lutku veličine 42 cm. Čvrst metalni okvir u kombinaciji s izdržljivom plastikom jamči sigurnost i visoku stabilnost. Djevojčice u njima mogu bez problema voziti svoju lutku u unutarnjim i vanjskim prostorima. Udobna ergonomska ručka nalazi se na visini 58 cm. Podesivi plavo bijeli pokrov i pokrivač dizajnirani su u motivu animiranog filma Ledeno kraljevstvo s princezama Annom i Elsom, zahvaljujući kojem je lutka zaštićena od loših vremenskih uvjeta. Kvalitetan tekstil možete jednostavno očistiti blago navlaženom krpom ili spužvom.

Na donjem dijelu kolica male mamice naći će dovoljno prostora za pohranu svih dodataka koji su im potrebni za njegu njihove lutke. Realistička kolica Frozen predstavljaju izvrstan izbor za sve brižne djevojčice koje se vole igrati zanimanja odraslih. Djeca se vole igrati s lutkama, kupati ih, presvlačiti, hraniti, uspavljivati i voziti posvuda. U šetnji s lutkom dječice će s lutkom razgovarati, brinuti o njenoj udobnosti i poboljšati komunikacijske i jezične vještine. Na razigran način će se približavati svijetu odraslih i razvijati logično razmišljanje i finu motoriku. Dimenzije kolica su 57*38*58 cm, lutka nije dio paketa.

Francuski Smoby dugi niz godina djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije57*38*58 cm
Ukupna visina58 cm
Dimenzije pakiranja35*23*60 cm
Ukupna dužina38 cm
Visina ručke58 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,1 kg
Bojamodra
Pogodno za lutku32 - 42 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.