Kolica za čišćenje s elektroničkim usisavačem Cleaning Trolley Vacuum Cleaner Smoby s metlom i lopaticom i 9 dodataka

Opis proizvoda

Kolica za čišćenje za djecu Cleaning Trolley moderan je set igračaka za čišćenje, s kojima će se zabavljati dječaci i djevojčice od 3. godine starosti. Dječja kolica za čišćenje u nježnoj tirkiznoj boji s crnim detaljima oduševiti će svu djecu. S tom realističnom igračkom razveseliti ćete male pomagače koji vole pomagati u kućanskim poslovima. Kolica za čišćenje za male pomagače u kućanstvu nude set od 9 dodataka: elektronički usisavač, koji pri usisavanju ispušta prave zvukove, veliku metlu za metenje, lopaticu, manju metlicu, čistač poda, spužvu, kantu za vodu i dvije replike sredstava za čišćenje.

Dječja kolica izrađena su od izdržljive i kvalitetne plastike, ugodne na dodir. Čvrsta je i stabilna. Visina kolica za čišćenje iznosi 56 cm, njihove ukupne dimenzije iznose 31*32*55 cm. Kolica za čišćenje djeca mogu, zahvaljujući 2 kotačića pomicati i vući bilo gdje te će tako uvijek sa sovom imati sva potrebna pomagala za čišćenje. Usisavač je lijepo usklađen bojom s cjelokupnim setom za čišćenje. Ima zaobljene rubove i radi na 3 baterije LR44, koje su dio seta. 9 dodataka, zajedno s elektroničkim usisavačem i kolicima, zajedno čine savršen set za čišćenje za djecu. Vrhunski set za čišćenje pomaže pri svestranom razvoju djetetovih vještina.

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi moderne dječje igračke pravog francuskog dizajna. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije31*32*55 cm
Ukupna visina55 cm
Dimenzije pakiranja39*20*60 cm
Ukupna dužina31 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2 kg
BilješkaBattery: 3 x LR44/AG13 included
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.