Kokošinjac za 5 kokoši Cluck Cluck Cottage Green Smoby 4 vrata sa stepenicama i hranilicom i gnijezdom s imitacijom jaja 128 cm visina

Opis proizvoda

Vole li vaša djeca životinje i vole li se igrati farmera? Kokošinjac Cluck Cluck Cottage Green, francuskog proizvođača Smoby, može se pohvaliti prekrasnim izgledom i djeci od 3. godine starosti priuštiti će realistične doživljaje za vrijeme igre uzgoja domaćih životinja. Kokošinjac je opremljen s 4 vrata s ključem, djeci je pristup omogućen s prednje i stražnje strane. Kokošinjac je primjeren za 5 kokoši, na raspolaganju imaju gredu za sjedenje i gnijezdo za nesenje jaja. Prostrani kokošinjac kokošima jamči idealne životne uvjete jer uključuje i ventilaciju koju djeca postavljaju rotirajućim ventilom. Praktična rampa sa stepenicama kokošima će omogućiti jednostavno ulaženje i izlaženje iz kokošinjca. 

Krov je opremljen praktičnim žljebom s posudom, u kojoj se skuplja kišnica, jednako tako djeca ga mogu koristiti i kao hranilicu. Dječaci i djevojčice igrati će se zanimanja farmera, hraniti kokoši i brinuti o tome da kokoši uvijek imaju dostupnu vodu te će svaki dan skupljati njihova jaja. Na taj način stvaraju pozitivan odnos s prirodom i životinjama, pridobivaju nove vještine, razvijaju logično razmišljanje i finu motoriku. Na taj način se približavaju svijetu odraslih, pridobivaju osjećaj odgovornosti i samopouzdanje. Za vrijeme brige o životinjama, imati će na raspolaganju i brošuru s informacijama, razveseliti će ih i replika jaja

Plastični kokošinjac proizveden je od izdržljive umjetne mase, koja ne sadrži štetne ftalate i moguće ga je 100% reciklirati. Površina kokošinjca je nježna na dodir, zaobljeni rubovi djeci jamče sigurnost za vrijeme igre. Kućica za kokoši stoji na 2 noge, izdržljiv okvir omogućava visoku stabilnost čak i u slučaju loših vremenskih uvjeta. Održavanje kokošinjca sasvim je jednostavno, nečistoće na plastičnoj površini možete jednostavno očistiti i kokošima priuštiti zdravu i čistu okolinu. Površina plastičnog kokošinjca u zelenoj, bijeloj i sivoj kombinaciji boja očarati će svako dijete, zaštićena je i s anti UV filterom, zahvaljujući kojem će očuvati svoje prekrasne boje i nakon duže uporabe. 

Površina kokošinjca u obliku reljefa od drva i kamena očarati će vaše najmlađe, razveseliti će ih i sličice kokoši. S velikim plastičnim elementima i vijcima, kokošinjac možete izuzetno brzo sastaviti, bez ikakvih poteškoća. Nakon što ga sastavite, neće zauzeti puno prostora te se tako ne trebate brinuti da će vam smetati. Ukupne dimenzije kokošinjca iznose 159*126*128 cm, a visina iznosi 128 cm.

Francuski proizvođač Smoby već desetljećima djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije159*126*128 cm
Ukupna visina128 cm
Dimenzije pakiranja113*36*58 cm
Ukupna dužina159 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina11 kg
Bilješkachicken house
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4585 Fúrik s kosačkou
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.