Kocke u torbi Abrick Les Maxi Écoiffier 60 kom velikih kocaka od 12 mjes

Opis proizvoda

Kocke Abrick Les Maxi predstavljaju originalan set igračaka, s kojim će se zabavljati sva kreativna djeca od 12. mjeseca starosti. Djeca će u setu naći 60 šarenih kocaka, uz pomoć kojih mogu sastaviti različite građevine i oblike. Velike kocke jednostavne su za uporabu, jedna drugoj izvrsno pristaju, s njima će se zabavljati i starija djeca. Cjelokupan set kocaka dolazi u praktičnoj torbici, koja se zatvara patentnim zatvaračem i djeca ju mogu nositi posvuda. Prozirna crvena torba pobrinuti će se da u dječjoj sobi nikada ne bude nered zbog razbacanih kocaka. Nakon svake igre djeca pojedinačne kocke mogu skupiti i pospremiti natrag u torbu. 

Dok djeca planiraju i sastavljaju kocke, razvija se njihovo logično razmišljanje i percepcija prostora. Otkrivaju kako se kocke međusobno spajaju i interesiraju se za svijet oko sebe. Igra pomaže pri razvoju dječje mašte i kreativnosti. Djeca tako s veseljem smišljaju bajkovite zgode i dogodovštine. Igrom s kockama poboljšavaju i svoju finu motoriku i spretnost ruku. Ovaj set dječjih kocaka svestrano pomaže pri fizičkom i mentalnom razvoju djece i zato ne smije nedostajati niti u sobi vašeg mališana. 

Écoiffier djeci donosi kvalitetne igračke, originalnog dizajna, koje ispunjavaju najviše europske kriterije, zato se igračke primjerene i za najmlađu djecu. U svijetu, u kojem se najčešće susrećemo s proizvodima proizvedenima u Kini, ističe se proizvođač Écoiffier s originalnim dizajnom, koji je nastao nadahnut najnovijim trendovima, vodeći se sigurnosnim normama tijekom izrade te kvalitetom po konkurentnim cijenama

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.