Kocke elektroničke Peppa Pig Train Fun PlayBig Bloxx Big željeznica sa zvukom i 2 figurice 55 dijelova od 18 mjes

Opis proizvoda

Kocke Peppa Pig Train Fun PlayBIG Bloxx, njemačkog proizvođača BIG, razveseliti će svu djecu od 18. mjeseca starosti koja žele vlastitu željezničku prugu. Originalne kocke osmišljene su u motivu omiljenog praščića Peppa Pig, zato će dječake i djevojčicu oduševiti u trenu. Moderan 55-dijelni set kocaka razveseliti će sve male graditelje koji će moći sastaviti vlastitu željeznicu s plavim i žutim vagonima, željezničkom stanicom, prijelazom i rampama sa signalizacijom. Dio seta su i dvije figurice praščića - strojovođa i putnik, koje djeca poznaju iz omiljene animirane serije Peppa Pig. Lokomotiva ima zvukove i radi na 3 baterije tipa AA/LR6 (nisu priložene setu).

Djeca će kocke sastavljati prema vlastitim željama i istovremeno smišljati dogodovštine veselih praščića. Prednost slagalica PlayBIG Bloxx je u tome što su kompatibilne s LEGO kockama. Vaši najmlađi na taj način mogu združiti svoje LEGO kocke s BIG kockama i složiti još veće i bolje kućice, tornjeve i druge građevine. Dječje kocke nisu samo zabavna i vesela igračka, nego imaju i velik utjecaj na razvoj djeteta. Dok dijete planira, smišlja, postavlja i slaže kućice svih vrsta te se igra s figuricama, za to vrijeme razvija svoju mašti i logično razmišljanje. Uz pomoć dječjih kocaka razvijaju se i spretnost pokreta i fina motorika, djeca će uz njihovu pomoć upoznati boje i oblike te uče nove riječi. 

BIG je priznati njemački proizvođač, koji ima vodeći položaj u svijetu po izradi visoko kvalitetnih plastičnih igračaka za djecu. Njegov simbol je bivol, koji odražava značajne karakteristike kao što su: moć, robusnost i izdržljivost, što su istovremeno karakteristike svih BIG igračaka. Roditelji imaju povjerenja u ovu marke i hvale ju zbog iskazane sigurnosti, najnaprednije tehnike izrade i uporabe neškodljivih materijala, koji se mogu reciklirati. Plastični dijelovi kocaka mogu se pohvaliti visokom UV stabilnošću tako da će očuvati svoje prekrasne boje i nakon duže vremena.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije10*45*33 cm
ElektroničkiDa
ZvukDa
Težina1,1 kg
BilješkaBatteries not included
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.