Kocke Peppa Pig Play House PlayBig Bloxx Big kućica s toboganom i ljuljačkom i 2 figurice 72 dijela od 18 mjes

Opis proizvoda

Slagalica Peppa Pig Play House, njemačkog proizvođača BIG, predstavlja izuzetan poklon za sve dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Moderan 72-dijelni set kocaka sadrži 2 figurice praščića i kvalitetne dijelove za gradnju 2-katne kućice s potkrovljem. Kocke djeci omogućavaju da si sastave kućicu i igraju se s obje strane - s unutarnje i vanjske. U prizemlju je za figurice pripremljen prostor za odmor, gdje se mogu sjesti za stol i odmoriti, gornji dio kućice, gdje vode plave stepenice, opremljen je pak velikim zelenim toboganom. Po njemu će se praščići veselo spuštati i zabavljati na originalnoj narančastoj ljuljački.

Pojedine kocke krase prekrasne boje sa sličicama cvijeća, biljaka, životinja i kukaca, koje će djeca naučiti raspoznavati te tako vježbati i kognitivne sposobnosti. Bajkoviti motiv praščića Peppa Pig dodatno naglašava dječje doživljaje za vrijeme igre s kockama, koje potiču njihovu maštu i izražavanje. Dijelovi bez oštrih rubova proizvedeni su od prvoklasnog materijala i prilagođeni su po veličini malim dječjim ručicama, pomažu im pri razvoju fine motorike, logičnog razmišljanja i percepcije prostora. Kocke PlayBIG Bloxx kompatibilne su s LEGO kockama. Dječaci i djevojčice moći će združiti svoje LEGO kocke s kockama BIG i složiti još veće i ljepše kućice, tornjeve i druge građevine.

BIG je priznati njemački proizvođač, koji ima vodeći položaj u svijetu po izradi visoko kvalitetnih plastičnih igračaka za djecu. Njegov simbol je bivol, koji odražava značajne karakteristike kao što su: moć, robusnost i izdržljivost, što su istovremeno karakteristike svih BIG igračaka. Roditelji imaju povjerenja u ovu marke i hvale ju zbog iskazane sigurnosti, najnaprednije tehnike izrade i uporabe neškodljivih materijala, koji se mogu reciklirati. Plastični dijelovi kocaka mogu se pohvaliti visokom UV stabilnošću tako da će očuvati svoje prekrasne boje i nakon duže vremena.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije36*29*32 cm
Ukupna visina30 cm
Težina1 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.