Kocke Dino Eggs Écoiffier 3 različite životinje u jajetu od 18 mjes

Opis proizvoda

Kocke Dino Eggs, francuskog proizvođača Écoiffier, predstavljaju originalnu igračku za djecu od 18. mjeseca starosti, koje će moći ponijeti posvuda sa sobom. Kocke djeci nude modernu slagalicu dinosaura, koja se sastoji od kvalitetnih dijelova prekrasnih boja, zato će oduševiti sve dječake i djevojčice već na prvi pogled. Navedena cijena odnosi se za 1 kom jaja s dinosaurom. Kocke iz serije Abrick mogu se pohvaliti kvalitetnim plastičnim elementima, koji jedan drugome izvrsno pristaju i djeci omogućavaju lako sastavljanje. 

Djeca kocke mogu uvijek iznova slagati i spremiti pojedinačne dijelove natrag u jaje. Dijelovi su prilagođeni malim dječjim ručicama i nemaju oštrih rubova. Kocke Abrick pomažu pri razvoju djetetove fine motorike, s njima uče strpljenje i logiku. Zahvaljujući živim bojama s njima se razvija i mašta i izražavanje, uz njihovu pomoć smišljaju nove zgode i stvaraju svoj vlastiti svijet. Kocke se jednostavno rastavljaju, međusobno se spajaju i izrađene su kako bi upotpunite zbirke kocaka iz serije Abrick, a s njima se djeca mogu igrati i samostalno. 

Écoiffier djeci donosi kvalitetne igračke, originalnog dizajna, koje ispunjavaju najviše europske standarde, zato se igračke primjerene i za najmlađu djecu. U svijetu, u kojem se najčešće susrećemo s proizvodima proizvedenima u Kini, ističe se proizvođač Écoiffier s originalnim dizajnom, koji je nastao nadahnut najnovijim trendovima, vodeći se sigurnosnim normama tijekom izrade te kvalitetom po konkurentnim cijenama

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije pakiranja35*34*16 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.