Kocke Abrick garaža s kamionom Fast Car Écoiffier sa 7 autića i 1 figuricom od 18 mjes

Opis proizvoda

Kocke garaža s kamionom Fast Car vrhunske su igračke francuskog proizvođača Écoiffier, s kojima će se zabavljati sva djeca, prvenstveno dječaci od 18. mjeseca starosti. U modernoj garaži vozači će se u prizemlju u autopraonici pobrinuti za čistoću svog omiljenog autića. Na prvom katu je parkirno mjesto za brzi spust te je na najvišem katu startno mjesto s rampom, koje vodi do prizemlja. Dio garaže je i benzinska pumpa, na kojoj će djeca natočiti gorivo u auto. Postavljena je ispred garaže na prilazu. Za tehnički pregled pobrinuti će se figurica mehaničara

Male vozače razveseliti će crveni kamion koji će na svojoj platformi odvesti ukupno čak 6 autića. U setu se zajedno nalaze 7 autića za sastavljanje, djeca se mogu veseliti i klasičnim osobnim vozilima, a jednako tako i vučnoj službi koja će uskočiti u pomoć za vrijeme nesreće i poteškoća s autima. Igra s autićima i garažom pomaže pri svestranom razvoju i najmlađe djece. Vrlo je važno djecu usmjeravati prema igrama zanimanja odraslih. Na taj način pridobivaju određen osjećaj odgovornosti za vlastite postupke, razvija se njihova kreativnost, mašta i izražavanje. Igrom s autićima razvija se i djetetova fina motorika, spretnost pokreta te logično razmišljanje i percepcija prostora. Dimenzije garaže iznose 55*48*33 cm. Jarke boje i realističan dizajn garaže originalnih naziva oduševit će svu djecu.

Francuski proizvođač Écoiffier već dugi niz godina djeci donosi samo najbolje igračke, koje ispunjavaju najviše europske kriterije, zato su igračke marke Écoiffier primjerene i za najmlađu djecu. U svijetu u kojem se najčešće susrećemo s proizvodima izrađenim u Kini, posebno se ističe francuski proizvođač svojim originalnim dizajnom, nadahnutim najnovijim trendovima, uzimajući u obzir sigurnosne standarde za vrijeme proizvodnje i kvalitetu po konkurentnim cijenama. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije55*48*33 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,4 kg / 0,75 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.