Klupa za djecu Kid Furniture Bench Blue Smoby plava s UV filterom nosivost 70 kg visina 27 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Klupa za djecu Kid Firuniture Bench Blue, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja dodatak za vrt koji mogu koristiti dijeca već od 18. mjeseca starosti. Klupa je plavo-bijele kombinacije boja i svoje će boje očuvati i nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru koji će spriječiti blijeđenje boja. Dječja klupa nudi prostor za sjedenje 2 djece, koristiti ćete ju na vrtu i dvorištu, a jednako tako i u unutarnjim prostorima. Izvrstan je dodatak za dječje kućice Smoby i drugi namještaj iz kolekcije Kid Furniture.

Klupa je izrađena od prvoklasne plastike, njene noge proizvedene su s posebnom tehnologijom Blow Molding, koja im daje najvišu čvrstoću i izdržljivost. Klupa se može pohvaliti visokom stabilnošću, njene robusne noge prilagođene su igri i u unutrašnjim prostorima. Zaobljeni rubovi djeci jamče sigurnost, površina klupe nježna je i baršunasta na dodir. Nosivost klupe iznosi 70 kg, visina sjedalice iznosi 27 cm, tako da na njoj mala djeca mogu udobno sjediti. Dimenzije klupe iznose 63*34*27 cm, ukupna dužina je 63 cm. Proizvod teži samo 1,7 kg, skladan je i jednostavno se premješta.

S klupom marke Smoby vaša djeca će naučiti samostalno sjediti u pravilnom položaju. Namijenjena je za više djece, mogu ju koristiti za igru i također za jedenje na vrtnoj zabavi jer će savršeno pristajati svakom vrtu. Dok će se djeca igrom na sviježem zraku umoriti, mogu sjesti na nju i također ležati i odmarati. Moderna klupa nudi različite mogućnosti uporabe kroz cijelu godinu.

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima djeci donosi prvoklasne plastične igračke. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara bila sigurna od ozljeda. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije63*34*27 cm
Ukupna visina27 cm
Visina sjedeće plohe27 cm
UV filtarDa
Težina1,7 kg
Nosivost70 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO0306 Vedro set s krhličkou,ECO461 Vedro set Dino
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.