Klupa za crtanje s magnetima Little Pupils Desk Smoby s obostranom pločom i prostorom za pohranu s 80 dodataka

Opis proizvoda

Klupa za crtanje i magneti Little Pupils Desk, francuskog proizvođača Smoby, vrhunska je igračka s kojom će se zabavljati sva djeca od 3. godine starosti. Sve detalje dizajnirali su vrhunski francuski dizajneri, koji su usredotočeni na potrebe i svestrani razvoj djece. Dječaci i djevojčice na raspolaganju imaju vrhunsku obostranu ploču, koja je na jednoj strani klasična, izrađena za crtanje s kredom, a na drugoj je bijela, na kojoj mogu pisati i crtati s flomasterom koji se može obrisati i igrati se s magnetnim slovima i brojevima. Ploču možete prilagoditi pomoću dva položaja, kako bi djeca imala idealan kut crtanja. 

Školska klupa ima robusnu i stabilnu konstrukciju, za djecu je maksimalno sigurna, a ergonomska klupa omogućava udobno sjedenje pri svakodnevnoj igri. Dio seta je i 80 dodataka, među kojima će djeca naći 72 magnetna broja i slova, 6 šarenih kreda, flomaster i krpicu za brisanje. Klupa je sa strane opremljena s kutijicom, u koju djeca mogu odložiti magnetne dodatke. U pretincu za pohranu, koji se krije ispod obostrane ploče, djeca nakon stvaralaštva mogu pospremiti sve flomastere i krede. Školska klupa raspolaže i s jednom površinom za odlaganje, iznad obostrane ploče, gdje djeca mogu odložiti sva radna pomagala, koja će im ubrzo opet trebati. 

Dječja školska klupa s obostranom pločom izrađena je od kvalitetne umjetne mase, sa zaobljenim rubovima i površinom nježnom na dodir. Školska klupa izvrsna je igračka koja ima edukativnu funkciju i, zahvaljujući njoj, djeca će poboljšati svoju maštu i logično razmišljanje, što će cijeniti svi roditelji. Pri crtanju i igri s dodacima djeca poboljšavaju svoju finu motoriku, uče brinuti o svojim crtaćim i pisaćim potrepštinama te održavati urednost. Ukupne dimenzije školske klupe iznose 63*69*58 cm, sjedalica je na visini od 28 cm. 

Francuski proizvođač Smoby spada među pouzdane proizvođače dječjih igračaka i može se pohvaliti s visokom kvalitetom i prekrasnim dizajnom svojih igračaka, koji oduševljava djecu diljem svijeta. Izrada svih proizvoda marke Smoby strogo je kontrolirana pri svakoj fazi proizvodnog proces, i zato ispunjavaju i najviše sigurnosne standarde. Roditelji se mogu pouzdati u to da će njihova djeca u ruke primiti uistinu kvalitetnu i sigurnu igračku. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije69*57*57 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.