Klupa za crtanje Magical Desk Smoby Crtaj i briši s 3 pretinca i 12 dodataka od 24 mjes

Opis proizvoda

Klupa za crtanje Magic Desk, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će sve male umjetnike od 2. godine starosti. Dječja klupa Crtaj i briši opremljena je praktičnom pločom, na koju djeca mogu veselo crtati crteže, vježbati pisanje slova i brojeva i zatim ih također jednostavno obrišu. Dječaci i djevojčice na raspolaganju će imati 12 dodataka, među kojima su flomaster koji se može obrisati, krpa za brisanje ploče i blok s bojankama. Djeca će tako dobiti puno prostora za stvaralaštvo, zato će moći otkrivati svoj talent i izvrsno se zabavljati. 

Školska klupa ima robusnu i stabilnu konstrukciju, a u sebi krije čak 4 pretinca za pohranu dodataka. Najveći prostor za pohranu direktno je ispod ploče, tamo djeca mogu pospremiti i bojanke. Drugi pretinci postavljeni su iznad ploče, gdje mogu odložiti olovke i pomagala koja im u tom trenutku nisu potrebna. Radna površina izrađena je tako da djeci priušti pravi kutak za crtanje i slikanje. Udobna i ergonomska sjedalica, u kombinaciji sa stepenicom za noge, priuštiti će im udobnost za vrijeme stvaralaštva i zdrave navike sjedenja. 

Dječja klupa s pločom izrađena je od kvalitetne umjetne mase sa zaobljenim rubovima, zato će djeca moći crtati u potpunoj sigurnosti. Površina klupe za crtanje ugodna je i baršunasta na dodir. Klupa za crtanje ima edukativnu funkciju, a uz njenu pomoć djeca će poboljšati svoju finu motoriku i razvijati maštu i izražavanje. Za vrijeme igre učenika i učitelja jednako tako će pridobiti navike učenja, što će se zasigurno svidjeti svim roditeljima. Moderno ukrašena ploča sa sličicama očarati će svu djecu i u njima probuditi kreativnost. Dimenzije klupe iznose 56*57*52 cm, ukupna visina iznosi 52 cm. Ova izvrsna igračka primjerena je i za predškolske ustanove. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prekrasne igračke prvoklasne kvalitete. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju mašti, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije56*57*52 cm
Dimenzije pakiranja59*17*68 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.