Obostrana klackalica 360° stupnjeva rotacije Spinner 360 Exit Toys metalna nehrđajuća

Opis proizvoda

Obostrana klackalica Spinner 360, nizozemske marke Exit Toys, vrhunska je klackalica koja će oduševiti svu djecu od 3. godine starosti. Klackalicu može koristiti dvoje djece istovremeno te će sjesti na nasuprotne ergonomske sjedalice, opremljene kvalitetnim metalnim drškama. Zelena ljuljačka sastoji se od čvrste metalne konstrukcije od nehrđajućeg čelika u kombinaciji s čvrstom i izdržljivom plastikom. Obostrana klackalica Spinner na mjestu se okreće za 360°, tako da se djeca za vrijeme klackanja nogama odguravaju od tla i istovremeno se vrte. Svaka sjedalica ima nosivost 50 kg, ispod njih nalaze se opruge, koje djeci omogućavaju još veću zabavu.

S višenamjenskom klackalicom djeca će vježbati mišiće ruku i nogu i učiti održavati ravnotežu i stabilnost. Robustan metalni okvir je galvaniziran, ima posebnu prahom obrađenu površinu, zahvaljujući čemu savršeno prkosi koroziji. Klackalica se može postaviti na tlo uz pomoć podnog fiksatora i cijevi za fiksiranje. Ako želite pokositi travu, klackalicu možete ukloniti s tla te ju zatim ponovno postaviti. Montaža je sasvim jednostavna i brza, 2 osobe ju mogu sastaviti za približno 30 minuta. Dimenzije klackalice iznose 193*73*60, njena ukupna težina je 13 kg.

Nizozemska marka Exit Toys već dugi niz godina djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exxit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije te imaju TÜV, CE, EN71, FSC certifikate. Penjalice i ljuljačke mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i djeci omogućavaju provođenje vremena na sviježem zraku, kreativno se razvijaju i stvaraju pozitivan odnos prema prirodi. Zahvaljujući kvalitetnim materijalima u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina.


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije193*73*60 cm
Težina13 kg
Nosivost50 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.