Klackalica dinosaur Sammy BIG obostrana crvena od 12 mjes

Opis proizvoda

BIG dječja obostrana ljuljačka dinosaur Sammy izrađena je u prekrasnoj crvenoj boji sa šarolikim dodacima. Ljuljačka u obliku dinosaura ima ergonomski oblikovane sjedalice, kako bi djeca udobno sjedina i ne bi se umorila niti nakon dužeg ljuljanja. Dječja obostrana ljuljačka BIG primjerena je za djecu od 1. godine starosti. Dužina ljuljačke iznosi 120 cm i dizajnirana je tako da se na njoj može ljuljati čak troje djece istovremeno. Ljuljačka dinosaur, marke BIG, kvalitetan je proizvod od izdržljive, čvrste i stabilne plastike. 

Potpuna ergonomija jamči da će djeca udobno sjediti i neće se prevrnuti čak ni tijekom divljem ljuljanja. Ljuljačku možete koristiti i u vanjskim prostorima, kao i unutrašnjim. Svi rubovi ljuljačke dinosaur BIG su zaobljeni, čime je značajno smanjen rizik od ozljeda. Dječja ljuljačka BIG zaštićena je s UV stabilizatorima, tako da igračka kroz godine neće izgubiti prekrasne boje, niti će na nju upeći sunce. Proizvodi BIG testirani su u neovisnim institutima, koji su usredotočeni na kvalitetu proizvoda

Obostranu ljuljačku dinosaur BIG testirala je njemačka tvrtka za određivanje kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, nagrađivanih na međunarodnoj razini. Logo marke BIG je bivol, koji predstavlja snagu, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG brižno pazi na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetniveć i zdravlju neškodljivi. Nezamjenjivi dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke, koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije120*34*47 cm
Ukupna visina47 cm
Dimenzije pakiranja120*34*49 cm
Ukupna dužina120 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina5,3 kg
Nosivost50 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.