Obostrana klackalica Blue Dogs Rockers Smoby plavi pas s UV filterom od 18 mjes

Opis proizvoda

Obostrana klackalica Blue Dogs Rockers, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će sve dječake i djevojčice od 18 mjeseca starosti. Osmišljena je u prekrasnoj plavoj boji, koja zahvaljujući anti UV filteru neće izblijedjeti niti nakon više godina uporabe. Obostrana klackalica izrađena je u obliku dva psića, između kojih se nalazi nogometna lopta. Klackalica djeci nudi čak 3 mjeseca za sjedenje - dva mjesta na psićima i jedno na sredini klackalica. Ergonomske sjedalice oblikovane su tako da djeca mogu udobno sjediti i ne umoriti se niti nakon dužeg klackanja. 

Kvalitetan je plastični proizvod od izdržljive, čvrste i istovremeno nježne umjetne mase, baršunaste na dodir. Stabilna i izdržljiva konstrukcija klackalice, zajedno s kvalitetnim držačima, djeci će zajamčiti sigurnost. Zahvaljujući zaobljenom obliku primjerena je i za najmlađu djecu. Djeca se mogu klackati sama, tako da sjede na sredini klackalice. Dimenzije klackalice iznose 115*50*51 cm, ukupna dužina iznosi 115 cm, visina 51 cm. Obostrana klackalica izuzetno je skladnih dimenzija, moći ćete ju prenositi bilo gdje se djeca žele igrati, njena nosivost iznosi 50 kg.

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima djeci donosi prvoklasne plastične igračke. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara bila sigurna od ozljeda. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*50*51 cm
Ukupna visina51 cm
Ukupna dužina115 cm
UV filtarDa
Težina3 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.