Kavana s Bio Espresso aparatom Coffee House Smoby blagajna s elektroničkim funkcijama i skener sa svijetlom i zvukom

Opis proizvoda

Dječja kavana Coffee House, francuskog proizvođača Smoby, vrhunska je igračka s kojom će se zabavljati dječaci i djevojčice od 3. godine starosti. Kavana za djecu replika je prave kavane i nudi mnoštvo mogućnosti za igru. Ugrađena blagajna, s pretincem koji se otvara, s novčanicama i kovanicama zasigurno će zabavljati sve male trgovce, espresso aparat za kavu s različitim punjenjima razveseliti će male kavoljupce ukusnom kavom. Vrhunski konobari će, zahvaljujući kalkulatoru s ekranom, moći precizno izračunati iznos koji moraju primiti. Cjelokupnu kupovinu kupac može provjeriti kartici kupovine, koja služi kao račun koji izlazi iz terminala za plaćanje, nakon plaćanja kupovine. Kupci kupovinu mogu dovršiti i uz pomoć kartice za plaćanje. Kavana za djecu opremljena je mikrofonom i čitaćem kreditnih kartica. Proizvode mogu skenirati uz pomoć elektroničkog skenera, koji ispušta značajne zvukove i svijetli. 

Kavana je opremljena i praktičnim satom koji je postavljen iznad aparata za kavu, pored njega je natpis otvoreno ili zatvoreno (na engleskom i francuskom jeziku), koji djeca mogu mijenjati s obzirom na radno vrijeme. Coffee House ne nudi samo prodaju kave, već i mnoštvo drugih dobrota koje mali kupci mogu kupiti. Kavana za djecu nudi set od 57 izvrsnih dodataka, među kojima su razne kutije s pahuljicama, kolači, keksi, mlijeko, sljezovi kolačići i voćni sok. Mogu birati i između različitih vrsta voća, pekarskih proizvoda i kolača. Svoj kupljeni doručak s kavom mali kupci mogu odnijeti na pladnju te im neće nedostajati niti tanjuri, pribor i čaše. 

Mali prodavač sve dodatke može postaviti i posložiti na police, na kojima su barkodovi s cijenama. Voće, povrće te također kruh i kolači lijepo su posloženi na prednjem dijelu kavane. Visina kavane iznosi 90 cm, ukupne dimenzije igračke su 60*60*90 cm. Kavana za djecu bezvremenskog je dizajna, zelene boje i različitih nijansi smeđe. Na kavanu su ilustrirane prekrasne sličice, natpisi te jednako tako i radno vrijeme. Elektronička kavana radi na 1 bateriju tipa LR54/AG10 (dio paketa) i 1 bateriju tipa LR03, koja nije priložena u setu. 

Kavana s blagajnom zabavna je realistična igračka, koja istovremeno pomaže pri razvoju djece. Igrom s manjim dodacima razvijaju se njihova fina motorika i spretnost pokreta. Ovo je idealna igračka za djecu koja vole smišljati različite zgode i igrati se odraslih. Prilikom igre s prijateljima te braćom i sestrama poboljšati će komunikacijske vještine, brže uspostavljati društvene veze i razvijati svoju kreativnost te naučiti improvizirati. Za vrijeme igre trgovaca i kupaca približavaju se svijetu odraslih i dobivaju osjećaj odgovornosti za vlastite postupke. 

Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo vrhunske igračke, pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije te jamče francusku kvalitetu i moderan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije60*60*90 cm
Ukupna visina90 cm
Dimenzije pakiranja50*20*66 cm
Ukupna dužina60 cm
SvjetloDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,1 kg
BilješkaBattery: 1 x LR54/AG10 included and 2 x LR03 not included
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.