Set kantica od šećerne trske Ocean Bio Sugar Cane Bucket Smoby 6 dijelova iz linije Smoby Green 100% reciklirano od 18 mjes

Opis proizvoda

Set kantice od šećerne trske, iz ekološke kolekcije Smoby Green, francuskog proizvođača Smoby zabavljati će dječake i djevojčice već od 18. mjeseca starosti. Plava kantica s morskim motivom sa sitom za presijavanje pijeska i dodacima djecu će očarati već na prvi pogled. Set se sastoji i od praktične kantice za zalijevanje, narančaste lopatice i grabljica, male mornare razveseliti će i plava modlica za pijesak u obliku jedrilice. Cjelokupni set igračaka proizveden je od šećerne trske, zato je 100% recikliran, materijal se sastoji od 90% organskih sastojaka, dobivenih od brzorastuće šećerne trske, koja ne ugrožava okoliš.

Set kantice djeci će donijeti mnoštvo veselih trenutaka, s njim će se igrati u dvorištu, na vrtu, u pješčaniku ili pak na izletu ili praznicima. U pijesku će naučiti stvarati razne kreacije, graditi dvorce i tunele ili se pak okušati u zanimanju vrtlara. Kantica je opremljena praktičnom ručkom, tako da se jednostavno prenosi. Sa setom igračaka za pješčanike djeca će razvijati svoju finu motoriku, logično razmišljanje, naučiti raditi s novim pomagalima, potiče se i razvoj njihove mašte i izražavanja. Bezvremenski francuski dizajn u kombinaciji s nježnom, na dodir baršunastom plastikom, pobrinuti će se za veselu igru i zabavnu atmosferu.

Francuski Smoby nastoji zaštititi okoliš, tako da se možete veseliti kolekciji igračaka u modernoj kutiji od čvrstog kartona, koji se jednako tako može 100% reciklirati. Proizvodnja igračaka od trajne umjetne mase dan danas je velik izazov za sve proizvođače, među kojima je Smoby jedan od prvih. Igračke, proizvedene od biljnih izvora jednako su kvalitetne izdržljive i imaju jednako glatku površinu kao igračke od plastike, proizvedene od nafte, tako da razliku nećete ni primijetiti. Upravo zato su takve igračke, koje čuvaju okoliš, sve popularnije. 

Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije20*20*40 cm
Ukupna visina40 cm
Težina236 g
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.