Set kantica od šećerne trske Bio Sugar Cane Bucket Smoby 4 dijela - iz linije Smoby Green 100% reciklirano od 18 mjes

Opis proizvoda

Zahvaljujući ekološkim igračkama iz kolekcije Smoby Green vaša djeca će već od malih nogu stvoriti pozitivan odnos s okolišem! Set kantica Bio iz radionice francuskih dizajnera Smoby proizveden je od prave šećerne trske i primjeren za sve dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Prvoklasni set kantice sadrži plavu kanticu, sito za presijavanje pijeska, narančastu lopaticu i grabljice. Ovaj predivan set igračaka za pijesak i vodu je 100% recikliran, njegov plastični materijal izrađen je od 90% organskih sastojaka, dobivenih od brzorastuće šećerne trske. Takav poklon razveseliti će dječake i djevojčice jer je najbolje što im možete ponuditi.

Francuski Smoby nastoji zaštititi okoliš, tako da se možete veseliti kolekciji igračaka u modernoj kutiji od čvrstog kartona, koji se jednako tako može 100% reciklirati. Proizvodnja igračaka od trajne umjetne mase dan danas je velik izazov za sve proizvođače, među kojima je Smoby jedan od prvih. Igračke, proizvedene od biljnih izvora jednako su kvalitetne izdržljive i imaju jednako glatku površinu kao igračke od plastike, proizvedene od nafte, tako da razliku nećete ni primijetiti. Priuštite svojoj djeci zabavu s igračkama budućnosti, koje čuvaju okoliš i potiču razvoj njihove mašte i izražavanja. S pojedinim dodacima vježbati će svoju finu motoriku i svoje slobodno vrijeme provoditi na sviježem zraku u pješčaniku ili na vrtu za vrijeme igre vrtlara.

Kantica ima praktičnu dršku, prilagođenu malim dječjim ručicama. Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije15*15*27 cm
Ukupna visina27 cm
Težina126 g
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.