Kamion s radnim kovčegom Black&Decker Truck Smoby i 60 dodataka s alatom

Opis proizvoda

Kamion s radnim kovčegom, francuskih dizajnera Smoby, predstavlja izvrsnu igračku za svu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti. Originalan motiv Black&Decker zasigurno će razveseliti svakog malog majstora, koji će na platformi moći samostalno sastaviti dizalicu s s manjom platformom. Cjelokupni dječji kamion može se sastaviti i rastaviti, a djeca na raspolaganju imaju i bogat set od 60 dodataka, među kojima se nalaze vijci, odvijač i ključ te druga pomagala za izgradnju dizalice. Na utovarnoj platformi nalazi se prijenosni kovčeg s dodacima, koji se može pomicati, zahvaljujući praktičnoj ručci. Kamion u prekrasnoj narančasto-crnoj boji vašeg će dječaka zabavljati satima. 

Dječji kamion s utovarnom platformom izuzetan je poklon za dječake koji se vole igrati mehaničara i graditelja. Na prijenosnom kovčegu nalazi se logo Black&Decker, a kamion izgleda realistično. Dječaci će se za vrijeme igre automehaničara izvrsno zabavljati i jednako tako pridobiti osjećaj za odgovornost, naučiti će raditi s pravim alatom i razvijati tehničko izražavanje i logiku. Igrom s alatom poboljšati će svoju finu motoriku i spretnost pokreta općenito. Kamion za djecu dugačak je 43 cm, njegove dimenzije iznose 43*14*18 cm. Ne sadrži elektroničke funkcije. 

Francuski Smoby vrhunski je proizvođač plastičnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije43*14*18 cm
Ukupna visina18 cm
Dimenzije pakiranja45*16*21 cm
Ukupna dužina43 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,3 kg
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.