Kahlica autić Baby Loo Grey Big s volanom i trubom od 18 mjes

Opis proizvoda

Naučite svoju djecu koristiti kahlicu s originalnom kahlicom u obliku autića Baby Loo, koja sadrži okretni volan i funkcionalnu trubu sa zvukom. Kahlica BIG u obliku sivog autića ima ergonomski oblikovanu sjedalicu i visoko uporište za leđa, zato će djeca u njoj sjediti u stabilnom položaju i duže vremena. Još veću zabavu donijeti će im plavi volan, koji se može okretati u stranu, nakon obavljene nužde mališan vas jednostavno može pozvati pritiskom na trubu. Kahlica je ukrašena naljepnicama, čime podsjeća na pravi trkaći automobil.

Zahvaljujući dubokoj posudi iz nje ništa neće izaći, a roditelji će imati lakši posao za vrijeme čišćenja. Unutrašnju posudu možete izvaditi iz okvira, tako da je pražnjenje kahlice BIG jednostavnije nego što bi bilo da je velika i nepraktična. Marka BIG posvećuje puno pažnje sigurnosti svojih proizvoda, korišteni materijali su zdravlju neškodljivi i moguće ih je reciklirati, tako da ne ugrožavaju životni okoliš. Tehnologija, korištena prilikom proizvodnje, jamči sigurnost proizvoda za djecu. Kahlica BIG nema oštrih rubova, čime je rizik od ozljeda izuzetno smanjen. Proizvodi BIG testirani su u neovisnim institutima, usredotočenima na kvalitetu proizvoda.

Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije20*41*32 cm
Težina1,1 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.