Kada s tekućom vodom u tušu Balneo Bath Natur D'Amour Baby Nurse Smoby s jacuzzi kupkom i svijetlom te mjehurićima elektronička

Opis proizvoda

Kada s tekućom vodom u tušu Balneo vrhunska je igračka s kojom će se zabavljati sva djeca, prvenstveno djevojčice od 3. godine nadalje. Moderna kada Baby Nurse pastelno ružičaste boje očarati će djecu već na prvi pogled i pomoći im za vrijeme njege njihovih omiljenih lutaka najveće veličine od 42 cm. Kada za lutku opremljena je elektroničkim modulom, zahvaljujući kojem voda može teći iz tuša kao iz pravog tuša. S funkcijom vodenih mlaznica svojoj lutci mogu pripremiti pravu kupku s mjehurićima u jacuzziju. Šareno LED osvjetljenje osvijetliti će vodu za vrijeme svakog kupanja.

Kada je opremljena praktičnom drško za tuš i prostorom za pohranu bočica s mehaničkim dozatorom. Za vrijeme kupanja važna je i temperatura vode koju dječaci i djevojčice mogu jednostavno izmjeriti toplinskim termometrom u obliku kita, koji reagira na temperaturu vode - boja termometra se mijenja s obzirom na toplinu vode. Nakon svakog kupanja lutku je potrebno i osušiti, za što je djeca na raspolaganju imati ružičasto bijeli ručnik s kapuljačom. Kada je izrađena od kvalitetne i izdržljive umjetne mase sa zaobljenim rubovima, ugodnima na dodir. Svako kupanje za djecu će biti realističan doživljaj, za vrijeme kojeg će se na razigran način približavati svijetu odraslih, pridobiti će osjećaj odgovornosti i razvijati svoju maštu i izražavanje. Lutka nije dio paketa. 

Ukupne dimenzije kade iznose 40*30*23 cm, elektronički modul radi na 3x AA/LR6 baterije, koje nisu priložene u setu. Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka, koje odlikuje poseban izgled i doprinose djetetovom svestranom razvoju. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije40*30*23 cm
Dimenzije pakiranja25*17*41 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.