Kada s tekućom vodom elektronička Violette Baby Nurse Smoby s jacuzzi kupkom i LED svjetlom za lutku visine 42 cm

Opis proizvoda

Elektronička kada s tekućom vodom Violette najnovija je igračka francuskog proizvođača Smoby, koja će razveseliti svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Bezvremenska kada Baby Nurse u prekrasnim ljubičastim i ružičastim tonovima djeci će služiti za njegu njihovim omiljenih lutki, mogu se veseliti izvrsnim funkcijama. Kada je opremljena elektroničkim modulom, zahvaljujući kojem voda može teći kroz tuš, kao da je pravi. Djecu će oduševiti i izvrsna funkcija mlaznice za vodu, s kojom svojoj lutki mogu pripremiti pravu jacuzzi kupku s mjehurićima. Za izvrstan ugođaj pobrinuti će se LED svjetlo, koje će osvijetliti vodenu površinu pri svakom kupanju.

Kada je opremljena praktičnim držačem za tuš i prostorom za spremanje bočica s mehaničkim dozatorom. Za vrijeme kuhanja važna je i temperatura vode, koju djevojčice i dječaci mogu jednostavno izmjeriti termometrom u obliku kita, koji reagira na temperaturu vode - boja termometra mijenja se s obzirom na temperaturu vode. Nakon svakog kupanja lutku treba i osušiti, za što će djeca imati ručnik s praktičnom kapicom. Kada je izrađena od kvalitetne i izdržljive umjetne mase sa zaobljenim rubovima, ugodnim na dodir. Svako kupanje za djecu će biti realističan doživljaj, za vrijeme kojeg će se na razigran način približavati svijetu odraslih, pridobiti osjećaj za odgovornost i razvijati svoju maštu i izražavanje. Lutka nije dio paketa.

Ukupne dimenzije kade iznose 40*30*23 cm, elektronički modul radi na 3x AA/LR6 baterije, koje nisu priložene setu. Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke dorađenih detalja. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju kreativnost i individualnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije40*30*23 cm
Ukupna visina23 cm
Dimenzije pakiranja25*17*41 cm
Ukupna dužina40 cm
Na baterijeDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,4 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 (not included)
Bojaljubičasta
Pogodno za lutkuup to 42 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.