Jedrilica od šećerne trske Bio Sugar Cane Sailing Boat Smoby iz kolekcije Smoby Green 100% reciklirana od 12 mjes

Opis proizvoda

Originalne igračke iz linije proizvoda Smoby Green pomažu djeci stvoriti pozitivan odnos s prirodom! Originalna jedrilica BIO iz radionice francuskih dizajnera Smoby izrađena je od prave šećerne trske i razveselit će svu djecu od 12. mjeseca starosti nadalje. Plavo bijela jedrilica s propelerom na stražnjem kraju može se pohvaliti autentičnim francuskim dizajnom i vrhunskom kvalitetom. Zahvaljujući materijalu koji je korišten prilikom proizvodnje, igračka je 100% reciklirana, njen materijal izrađen je od 90% organskih sastojaka, dobivenih od brzo rastuće šećerne trske, zbog čega ne šteti okolišu. Na prednjem djelu brodić ima prikladan otvor, za koji možete zavezati špagu te djeca mogu vući brodić za sobom. 

Francuski Smoby nastoji zaštititi okoliš, tako da se možete veseliti proizvodu u modernom pakiranju od tvrdog kartona, koji se također može  100% reciklirati. Proizvodnja igračaka od održive umjetne mase dan danas predstavlja velik izazov za sve proizvođače, a Smoby je jedan od njih. Igračke proizvedene od biljnih materijala podjednako su kvalitetnečvrste, a imaju i nježnu površinu poput igračaka od plastike, koja se proizvodi od nafte, tako da nećete ni primijetiti razliku. Priuštite svojoj djeci zabavu s igračkama budućnosti, koje čuvaju okoliš. Na taj način igrati će se prvoklasnim igračkama za vodu, koje će im pomoći razviti osjetila, spretnost i sposobnost. Pri igri mornara razviti će svoju maštu i provoditi vrijeme na sviježem zraku.

Dimenzije artikla su 21*13*20 cm, prilagođen je malim dječjim ručicama. Francuski proizvođač Smoby već godinama donosi djeci prvoklasne igračke i vlastite originalne ideje. Materijal od kojeg su izrađene Smoby igračke tvrd je i čvrst, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, tako da će vaša djeca za vrijeme zabavnih igara ostati sigurna od ozljeda. Boje na Smoby igračkama pomažu razviti kreativnost i individualnost djeteta, a osvojit će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i osiguravaju francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije21*13*20 cm
Ukupna visina20 cm
Dimenzije pakiranja21*13*26 cm
Ukupna dužina21 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,13 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.