Jedrilica s didaktičkom košaricom i tornjem od šećerne trske Bio Sugar Cane Little Smoby Green 100% reciklirano od 12 mjes

Opis proizvoda

Priuštite svojoj djeci prvoklasne igračke iz kolekcije Smoby Green. U njoj se kriju ekološke igračke, francuskog proizvođača Smoby, proizvedene od prave šećerne trske, koja ne ugrožava okoliš i 100% su reciklirane. Jedna od njih je i prekrasna plavo bijela jedrilica sa stražnjim propelerom i otvorom na prednjem dijelu, za koji možete postaviti uže te će ju djeca moći vući za sobom. Tijekom igre mornara razvijaju svoju maštu i izražavanja i provode vrijeme na sviježem zraku. Dimenzije brodića iznose 21*13*20 cm.

Toranj za slaganje Bio Magic Tower djecu će oduševiti sa svojih prekrasnih 6 šarenih šalica, koje jedna u drugu lijepo pristaju, od najveće do najmanje. Šalice za slaganje ukrašene su prekrasnim prirodnim uzorcima, među koje spadaju sunce, oblaci, bubamare, leptiri, zvijezde i mjeseci. Toranj razvija djetetova osjetila, s njim djeca upoznaju nove boje i poboljšavaju finu motoriku. Prstima će istraživati oblike na šalicama, nježne boje probuditi će njihovu maštu i izražavanje. Šalice imaju zaobljene rubove i primjerene su za igru s pješčanikom i vodom. Visina postavljenog tornja iznosi 40 cm.

Dio kolekcije je i didaktička košarica Shape Sorter - opremljena s praktičnom ručkom, na poklopcu ima otvore različitih oblika, kroz koje dječaci i djevojčice umeću 8 šarenih kocaka. Na razigran način djeca će razvijati svoju percepciju prostora, logično razmišljanje, upoznavati nove boje i oblike i naučiti umetati kocke u prave oblike. Didaktičku košaricu možete, zahvaljujući ručci, ponijeti na izlete, u posjete i praznike. Dimenzije proizvoda iznose 20*17*14 cm.

Francuski proizvođač Smoby zalaže se za zaštitu okoliša, zato je proizvod zapakiran u modernu ambalažu od čvrstog kartona, koji se jednako tako može 100% reciklirati. Proizvodnja igračaka o održive umjetne pase predstavlja velik izazov i za proizvođače igračaka, među kojima je Smoby jedan od prvih. Igračke proizvedene od biljnih izvora jednako su kvalitetne i izdržljive te jednako tako imaju nježnu površinu, kao i igračke od plastike, proizvedene od nafte, tako da razliku niti nećete primijetiti. Priuštite svojoj djeci igračke koje čuvaju okoliš. 

Smoby već dugi niz godina djeci donosi očaravajuće igračke s jedinstvenom pričom. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara ostala sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja50*12*26 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.