Jedrilica od šećerne trske Bio Sugar Cane Sailing Boat Little Smoby Green biljnog izvora 100% reciklirana od 12 mjes

Opis proizvoda

Iznenadite svoju djecu s ekološkim igračkama iz linije Smoby Green! Jedrilica od šećerne trske francuskog proizvođača Smoby izrađena je od prave šećerne trske i razveseliti će dječake i djevojčice od 12. mjeseca starosti nadalje. Jedrilica kotačem na stražnjem dijelu može se pohvaliti realističnim francuskim dizajnom i lijepom plavo bijelom bojom. Zahvaljujući korištenom materijali prilikom proizvodnje, igračka je 100% reciklirana, njen materijal izrađen je od 90% organskih sastojaka, pridobivenih od brzo rastuće šećerne trske, na taj način ne ugrožava životni okoliš. Prednji dio brodića opremljen je otvorom za postavljanje užeta, uz pomoć kojeg će ga djeca moći vući za sobom.

Francuski Smoby nastoji štititi životni okoliš, tako da se možete veseliti proizvodu u modernoj ambalaži od čvrstog kartona, koji se jednako tako može 100% reciklirati. Proizvodnja igračaka održive umjetne mase dan danas je velik izazov za sve proizvođače i Smoby je jedan od njih. Igračke proizvedene od biljnih izvora jednako su kvalitetneizdržljive i imaju jednako tako nježnu površinu kao i igračke od plastike, proizvedene od nafte, tako da razliku nećete niti primijetiti. Dimenzije proizvoda iznose 21*13*20 cm, prilagođen je manjim dječjim ručicama. Jedrilica djeci pomaže izoštriti njihova osjetila, poboljšava finu motoriku i vještine. Pri igri mornara razvijaju svoju maštu i izražavanje, provode vrijeme na sviježem zraku i brže se socijaliziraju. 

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara bila sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije21*13*20 cm
Ukupna visina20 cm
Dimenzije pakiranja21*13*22 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.