Jastuk za dojenje Red castle Big Flopsy Lin Fleur de coton ® sivi 170 cm prošiveni (93% pamuk/7% poliester)

Opis proizvoda

Predivni trenutci dojenja od sada će, zahvaljujući marki Red Castle, biti još ljepši i ugodniji. Jastuk za dojenje Red Castle Big Flopsy Lin Fleur de Coton® je jastuk za dojenje, primjeren također i za spavanje i odmor. Jastuk za dojenje dugačak je 170 cm i izrađen od pamuka i poliestera te će mami i bebi osigurati maksimalnu udobnost. Mekan je i topao i možete ga koristiti od početka trudnoće. Za vrijeme trudnoće ponekad je teško naći udoban položaj, zahvaljujući ovom jastuku to više neće biti problem ni za vrijeme spavanja. 

Prošiveni jastuk za dojenje u sivoj boji punjen je lakim i sigurnim mikroperlicama i majkama će osigurati potrebnu potporu za leđa i za vrijeme dojenja, jednako tako na njega nasloniti svoje ruke. Jastuk Red Castle pomagati će i deci kada će učiti sjediti. Jastuk za dojenje ima istinski veliku iskoristivost i jednako tako uklonjivu navlaku, koju možete prati u stroju za pranje rublja na 40 °C.

Cilj dizajnera marke Red Castle oduvijek je bila izrada proizvoda najviše kvalitete, koje djeca i njihovi roditelji obožavaju. Zahvaljujući proizvodima Red Castle djeca se osjećaju udobno, sigurno i ugodno jer su dobro zbrinuta. Red Castle prilikom izrade koristi samo najbolje materijale, bez teških metala i neprirodnih boja, čime ne štete okolišu. Marka Red Castle ispunjava sve sigurnosne standarde i ima mnoštvo certifikata neovisnih labaratorija.

Karakteristike

  • jastuk za dojenje Red Castle
  • kvalitetno prošiven
  • mekan i topao materijal
  • dužina 170 cm
  • primjeren i za vrijeme trudnoće
  • kvalitetan francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna dužina170 cm
Težina1,4 kg
BilješkaMaterial: 93% cotton, 7% polyester
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.