Jastuk za dojenje Big Flopsy™ Beaba Print Jersey Jungle 170 cm s uzorkom

Opis proizvoda

Prekrasni trenuci dojenja od sada će, zahvaljujući marki Beaba, biti još ljepši i ugodniji. Jastuk za dojenje Big Flopsy™ Beaba Print Jersey Jungle je jastuk za dojenje, primjeren i za spavanje i odmor. Jastuk za dojenje dugačak je 170 cm i izrađen od 100% pamuka, koji će majci i bebi priuštiti maksimalnu udobnost. Mekan je i topao te ga možete koristiti već od samog početka trudnoće. Tijekom trudnoće, ponekad je teško naći udoban položaj, zahvaljujući ovom jastuku to više neće biti problem čak niti za vrijeme spavanja. 

Jastuk sa šarenim uzorkom kvalitetno je prošiven i napunjen lakim i sigurnim mikroperlicama te će majci osigurati potrebno uporište za leđa čak i za vrijeme dojenja, a jednako tako ga može koristiti i kao naslon za ruke. Jastuk Beaba pomoći će i djetetu dok će učiti sjediti. Jastuk za dojenje ima brojne mogućnosti uporabe i, zahvaljujući svom dizajne, također je i moderan dodatak interijeru. Jastuk za dojenje ima uklonjivu navlaku, koju možete prati u perilici rublja pri 30 °C. 

Prestižna francuska marka Beaba sa svojim proizvodima oduševljava obitelji s djecom još od 1989. godine. Patentirani sustav proizvoda Beaba u kućanstva donosi divne i kvalitetne proizvode koji ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Široki izbor proizvoda marke Beaba nagrađuju i roditelji i stručne komisije. Značajni proizvodi Beaba rezultat su zajedničkog rada spretnih dizajnera, kojima je jedini cilj zadovoljiti potrebe zahtjevnih roditelja. 

Karakteristike 

  • jastuk za dojenje Beaba 
  • kvalitetno prošiven 
  • mekan i topao materijal 
  • dužina 170 cm 
  • primjeren i za vrijeme trudnoće 
  • kvalitetan francuski proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna dužina170 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.