Igračka kuharica za izradu sladoleda s vafelijerom Gabby Ice Cream Factory Smoby s kornučićima i sladolednim kupom 20 dodataka

Opis proizvoda

Igračka za izradu sladoleda Gabby Ice Cream Factory francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za djecu od 3 godine koja vole igrati se igre zanimanja. Dječaci i djevojčice će se zabaviti igrajući se sladoledara, pripremit će sladolednu čašu sa različitim okusima sladoleda za svoje prijatelje i braću i sestre. Sladoledarnica sa motivima animirane serije Gabby´s Dollhouse očarat će djecu na prvi pogled i ukrasiti svaku dječju sobu. Sladoledarnica je opremljena i praktičnim vaflovačem, što će djeca naučiti kako pripremati i vafle. Cijeli set sadrži 20 dodataka, među kojima su replike sladolednih korneta, 3 korneta, čaša, čokoladni preljev, šlag, žlica za uzimanje, 2 žlice, 2 vafle, čokolada, pladanj i 2 posude sa posipom.

Sladoledarnica omogućuje jednostavnu pripremu sladoleda uz pomoć uređaja koji će izbaciti kuglicu sladoleda u pripremljeni kornet. Vješti sladoledari naučit će pravilno koristiti sve alate kako bi pripremili sladoled ili vafle prema željama svojih kupaca. Kreativni set za izradu sladoleda omogućuje djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu i kreativnost pri pripremi ukusnih poslastica, te vježbaju finu motoriku. Kroz igru, djeca se upoznaju sa izradom i pripremom sladoleda, koji će ponuditi svojim najmilijima.

Pri izradi poslastica, djeca uče surađivati i komunicirati, čime se također razvijaju jezične i komunikacijske vještine. Francuski Smoby donosi djeci vrhunske igračke najviše kvalitete. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatkih dječjih ruku. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije45*27*35 cm
Dimenzije pakiranja49*13*49 cn
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.