Drvena hodalica i kolica Wooden Baby Walker Pilow Corolle s mekim jastukom za lutku od 12 mjes

Opis proizvoda

Drvena hodalica iz radionice francuske marke Corolle izvrsno je pomagali pri prvim koracima vašeg mališana. Minimalistička drvena hodalica i kolica Wooden Baby Walker Pilow Corolle izvrsno je pomagalo za hodanje i kolica za lutke u jednom, koje će vašeg mališana pratiti već od 12. mjeseca starosti nadalje. Divna hodalica nježnog dizajna i jastuka s uzorkom posebno je izrađena za potrebe djece, od strane dizajnera marke Corolle, koji su pazili na originalnost i divan dizajn. Drvena hodalica s tirkiznim detaljina ukupne je visine 44 cm i raspolaže prostorom za pohranu, koji se može po želji promijeniti u kolica za lutku. Nakon zahtjevnog dana i dugih sati igre, slatkim će se guranjem odmoriti na mekom jastuku. Čvrsta i izdržljiva drvena konstrukcija hodalica osigurat će da se djeca još dugo zabavljaju s njom, a razveseliti će i sljedeću generaciju djece.

Hod s drvenom hodalicom Corolle djeci će pri njihovim prvim koracima osigurati hrabrost i naučiti ih održavati ravnotežu. Čvrsta ručka pružiti će dovoljno potporu jer će se na nju moći osloniti bilo kada. Multifunkcionalna igračka od drva u velikoj mjeri utječe na razvoj djece, pomaže pri njihovom hodu, uz njenu pomoć dobiti će i samopouzdanje. Divan francuski dizajn hodalice kod djece potiće zdravu radoznalost, razvija njihov umjetnički talent i osjećaj za estetiku. Drvena površina hodalice je glatka i obrađena, stoga djeca nisu u nikakvoj opasnosti i mogu u potpunosti uživati ​​u igri. Pri dodiru s drvom razvijaju svoju taktilnu percepciju, finu motoriku i spretnost. Hodalica zahvaljujući tome stvara jedinstveni spoj između djece i prirode. Hodalica i kolica za lutke u jednom također su izvrstan dodatak za dječju sobu.

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. 

Karakteristike

  • drvena hodalica i kolica za lutku u jednom
  • s jastukom
  • za djecu od 12. mjeseca
  • detalji prilagođeni starosti djeteta
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije44*39*25 cm
Ukupna visina44 cm
Dimenzije pakiranja40*28*15 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,6 kg
Bojatirkizna
Pogodno za lutku30 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.