Haljina Dress Blossom Winter Mon Grand Poupon Corolle za lutku veličine 42 cm od 24 mjes

Opis proizvoda

Corolle lutka postavlja modne trendove! Prekrasan set odjeće za lutku Dress Blossom Winter Mon Grand Poupon, francuske marke Corolle, promijeniti će svaku igru s lutkom u nevjerojatan doživljaj. Kao jedina web trgovina na tržištu obogatiti ćemo igru vaših mališana, ne samo izuzetnim Corolle lutkama, nego i mnogim dodacima prekrasnog dizajna. Prekrasna haljina s cvjetnim uzorkom dizajnirana je za Corolle lutke veličine 42 cm. Haljina je dorađena do najsitnijeg detalja i podsjeća na pravu dječju odjeću. Ova prekrasna haljina za lutku Corolle izrađena je od nježnog, ali kvalitetnog materijala koji je izuzetno ugodan na dodir. 

Slatku haljinu krasi cvjetni uzorak, a djeci će donijeti mnoštvo novih doživljaja i prekrasnih uspomena. Savršeno dorađeni detalji haljine i prvoklasni materijali oživiti će svaku igru s lutkom, koja će razvijati dječju maštu i komunikacijske vještine te taktilnu percepciju. Igra zanimanja važna je u ranoj dobi jer djeca uz pomoć nje, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujući velikom broju dodataka Corolle djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati i to uvijek u društvu najljepših i najboljih igračaka. Haljinu Corolle možete prati ručno pri najviše 40 °C samo uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta.

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas.

Karakteristike

  • haljina za lutku Corolle 
  • haljina s cvjetnim uzorkom
  • za lutku veličine 42 cm 
  • od 24. mjeseca
  • detalji prilagođeni starosti djeteta
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije1*27*41 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,08 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku42 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.