Haljina Dress & T-Shirt Bords de Loire Mon Grand Poupon Corolle za lutku veličine 36 cm od 24 mjes

Opis proizvoda

Presvlačenje lutke nikada nije bilo čarobnije! Prekrasna haljina za lutku Dress & T-Shirt Bords de Loire Mon Grand Poupon, francuske marke Corolle, svaku će igru s lutkom pretvoriti u nezaboravne doživljaje. Kao jedina e-trgovina na tržištu, igru vašeg djeteta obogatiti ćemo ne samo s izuzetnom lutkom Corolle, već i s brojnim dodacima prekrasnog dizajna. Slatka manchester haljina sa sivom majicom dizajnirana je za lutku Corolle veličine 36 cm. Haljina je dorađena do najsitnijeg detalja i podsjeća na pravu dječju odjeću. Ova prekrasna haljina za lutku Corolle izrađena je od nježnog, ali kvalitetnog materijala, koji je izuzetno ugodan na dodir. 

Manchester haljina i siva majica na prvi pogled djeluju kao odjeća modnog dizajnera i djeci će donijeti mnoštvo novih doživljaja i prekrasnih uspomena. Savršeno dorađeni detalji odjeće i prvoklasni materijali obogatiti će svaku igru s lutkom, koja će razvijati dječju maštu te također komunikacijske vještine i taktilnu percepciju. Igra zanimanja važna je u ranoj dobi, jer djeca s njom, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujući brojni dodacima Corolle, djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a to sve u društvu najljepših i najboljih igračaka. Odjeću Corolle možete prati ručno, pri najviše 40 °C uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta. 

Omiljena francuska marka Corolle već od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. U svim lutkama ove marke sjedinjeni su prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom parent's Choice Awards, a također i brojnim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Nepogrešivi dio lutaka Corolle su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir. U naručje vašeg mališana položite najljepšu lutku na svijetu, koju ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike 

  • odjeća za lutku Corolle
  • ružičasta haljina i majica
  • za lutku veličine 36 cm
  • od 24. mjeseca
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi
  • prekrasan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.