Guralica Dostava hrane Scooter Ride-On Food Express Smoby s prtljažnikom koji se otvara i tihim gumiranim kotačima od 18 mjes

Opis proizvoda

Guralica Dostava Hrane Scooter Ride-On, francuskog proizvođača Smoby, fantastična je guralica s kojom će se dječaci i djevojčice od 18.. mjeseca starosti igrati dostavljača hrane. Modernu crvenu guralicu s natpisom Food Express djeca će paliti uz pomoć mehaničkog ključa, tako da će imati osjećaj kao da pale pravi motor. Na volanu je postavljeno realistično prednje svijetlo, ispod ergonomski oblikovane sjedalice krije se pretinac za igračke i razne dodatke. Iza sjedalice je kutijakoja se zatvara i može se po želji ukloniti zahvaljujući praktičnom držaču te uzeti sa sobom. Djeca u nju mogu složiti naručena jela i odvesti ih na dostavno mjesto, gdje će ih kupac preuzeti.

Kvalitetni gumirani kotači mogu se pohvaliti tihim hodom i savršeno će prianjati bilo kojoj površini, tako da će djeci osigurati glatku i laku vožnju. Volan na guralici ugodan je na dodir i jednostavan za upravljanje, držači su povišeni na kraju, što dječjim ručicama omogućava dodatnu zaštitu. Za vrijeme vožnje djeca će razvijati spretnost pokreta, jačati mišiće ruku i nogu te poboljšati ravnotežu i reflekse. Za vrijeme gire kurira približavaju se svijetu odraslih, dobivaju osjećaj za odgovornost, a komunikacijom sa strankama razvijaju svoje izražavanje i komunikacijske vještine. Težina guralice iznosi samo 2,4 kg, njene dimenzije su 65*34*48 cm. Visina sjedalice je 30 cm od tla. 

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina dječacima i djevojčicama donosi samo najkvalitetnije igračke. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije65*34*48 cm
Ukupna visina48 cm
Dimenzije pakiranja39*24*59 cm
Visina sjedeće plohe30 cm
Ukupna dužina65 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,4 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.